Dođi na FOP2018: drugi Forum omladinske politike

Krovna organizacija mladih Srbije, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, a ove godine u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, organizuje drugi Forum omladinske politike - FOP2018. FOP će se održati u četvrtak, 6. decembra od 11 do 16 časova u zgradi Narodne skupštine (Kralja Milana 14) u Beogradu.

FORUM OMLADINSKE POLITIKE (5)Forum omladinske politike je centralni događaj omladinske politike u Srbiji i ima za cilj da umreži najvažnije različite aktere omladinske politike, da se na jednom događaju razgovara o najvažnijim temama za mlade i da se pošalje jasna poruka da o mladima mora da se vodi međusektorska i kontinuirana briga i da se istakne potreba za analiziranjem i kreiranjem politika u svim sektorima sa fokusom na potrebe i položaj mladih.
 
Teme ovogodišnjeg Foruma omladinske politike su: indeks participacije mladih, istraživanja o mladima – šta nam govore podaci koje dobijamo i kako da ih iskoristimo da unapredimo politike i odlučivanje mladih i uticaj na donošenje odluka na nacionalnom i lokalnom nivou.
 
Za učestvovanje na drugom Forumu omladinske politike dovoljno je popuniti sledeći formular. Nakon selekcije učesnika i učesnica, svi prijavljeni biće obavešteni o ishodu do 4. decembra u prepodnevnim časovima. 
 
Prijave su otvorene do 2. decembra u 23:59, a naknadne prijave neće biti uzete u razmatranje.
NAPOMENA: Učesnicima/ama će troškovi puta biti refundirani, a o tome na koji način se refundira novac, obavestićemo izabrane nakon selekcije prijavljenih.
 
Zvanični poziv nalazi se OVDE, a agenda je  na ovom linku.
Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju putem elektronske pošte: office@koms.rs
 
Vidimo se na FOP-u! 
#FOP2018

KOMS izveštaj | Autor/ka: Anja Babinka| IZVOR: KOMS |