fbpx

Naš tim

Home / Naš tim

Sekretarijat

Miljana Pejić

Miljana Pejić

Generalna sekretarka
Miljana ima 30 godina, debaterka je i feministkinja. Najviše uživa u direktnom radu sa mladima, ali voli i da istražuje, prati trendove i inovacije i piše opširne analize i izveštaje. Ceni kvalitetnu argumentovanu raspravu više od bilo čega.
Milica Borjanić

Milica Borjanić

Menadžerka programa
Milica je diplomirala međunarodne odnose na Fakuletu političkih nauka u Beogradu. U KOMS je bila praktikantkinja, asistentkinja, potom koordinatorka, a trenutno je na poziciji programske menadžerke. Voli šljokice, filmove i kafane. Obožava Canvu i život bi planirala u njoj (što već i radi).
Bojan Teofilović

Bojan Teofilović

Menadžer za finansije i administraciju
Bojan Teofilović je rođen 1980. godine u Prištini. Ima više od dvanaest godina iskustva u radu sa nevladinim i međunarodnim organizacijama. U KOMS-u mu je glavni cilj da spoji mladost i znanje svojih kolega i njegovo iskustvo. Voli sve što vole mladi, jer gde su mladi tu je šala. Smatra da mu je dan propao, ako tog dana nije nikoga nasmejao.
Vanja Rakić

Vanja Rakić

Koordinator programa
Vanja se poslednjih 12 godina bavi omladinskim radom, razvojem programa za mlade, omladinskom politikom i kroz trenerski rad voli da pruža podršku i prilike za razvoj mladih. Van radnog vremena uživa u vožnji bicikla, otkrivanju nove muzike i putovanjima.
Aleksandra Mihajlović

Aleksandra Mihajlović

Koordinatorka programa
Aleksandra je rođena nekada davno u najboljem gradu na svetu - Zemunu. Ona je diplomirala međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka u Beogradu i prva je Zemunka koja je završila master studije mira u Južnoj Koreji. Najviše voli da pije kafe sa prijateljima i bend Flight of the Conchords. U KOMS-u je od maja 2023. godine.
Petar Stamenković

Petar Stamenković

Asistent programa
Petar je osnovne i master studije zavšio je na Fakultetu političkih nauka odsek međunarodna politika. Smatra da promene dolaze motivacijom pojedinaca da kroz rešavanje određenih problema mogu da unaprede svoje životne standarde.
Kina Trnjaković

Kina Trnjaković

Asistentkinja za komunikacije
Pančevka, aktivistkinja, borkinja za rodnu ravnopravnost, položaj i prava žena i devojčica i LGBT+ prava. Entuzijastkinja za odnose s javnošću i medije, koja je dugi niz godina radila u sportskoj industriji, pre nego što je odlučila da se okrene civilnom sektoru. Skuplja pečate u pasošu i obišla je 6 kontinenata i 41 zemlju. Obožava zimu i snowboard.
Andrej Mirković

Andrej Mirković

Asistent za finansije i administraciju
Rođen 1997. godine u Novom Sadu. Trenutno je na multidisciplinarnim master studijama bezbednosti. Omladinskim aktivizmom se bavi 8 godina.
Ivana Belić

Ivana Belić

Praktikantkinja
Studentkinja je četvrte godine politikološkog smera na FPN-u, a u KOMS je došla kao praktikantkinja nakon završene Akademije omladinske politike. Smatra da sve oko nas ima veze sa politikom i zato se uvek trudi da ljudima u svom okruženju osvetli značaj političkog angažovanja i učešća u procesima odlučivanja. Životni moto joj je: „uvek uradi za jedan više“, jer je poenta života da ispitujemo i pomeramo svoje granice.
Marija Ilić

Marija Ilić

Praktikantkinja
Marija ima 22 godine i studentkinja je komuniciranja i odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta u Nišu. Odrasla je u Paraćinu. Aktivistkinja je i volontertka, a teme koje je posebno motivišu su društvena pravda, ljudska prava, participacija mladih i mediji.
Dajana Jančić

Dajana Jančić

Praktikantkinja
Po pozivu socijalna radnica, po karakteru posrednica, a po ljubavi filantropkinja. Završava Fakultet političkih nauka, smer socijalni rad i socijalna politika. Inspirisana radom sa mladima i za mlade. Telefon drži na nečujnom režimu i radi samo ono što joj je zanimljivo. Sve joj je zanimljivo. Slika, vozi rolere i bajs od malih ruku i nogu. Ceni savesne karaktere i nasmejana lica.
Vladimir Marković

Vladimir Marković

Montažer
Vladimir Marković je rođen 1980, u Beogradu. Montažer po struci, ali se bavi i režijom i produkcijom. Od 2003. kao freelancer radi na velikom broju projekata: kao reditelj i montažer velikog broja reklama i muzičkih spotova, televizijskih serijala različitih formata.

Upravni odbor

Gordana Adamov

Gordana Adamov

Predsednica Upravnog odbora
Rođena 1995. godine u Novom Sadu, a odrasla je u Bečeju (ne u Novom Bečeju) i ponosna je lokal patriotkinja. U civilnom sektoru aktivna je više od jedne decenije. Na vanrednoj skupštini KOMS 2022. izabrana je za predsednicu Upravnog odbora.
Emilija Milenković

Emilija Milenković

Članica Upravnog odbora
Emilija je aktivistkinja, feministkinja, lokal patriotkinja i studentkinja Fakulteta političkih nauka. Ima 21 godinu i najmlađa je članica Upravnog odbora KOMS-a.
Velimir Milošev

Velimir Milošev

Član Upravnog odbora
Velimir je rođen 1996. godine i diplomirao je politikologiju na Fakultetu za evropske pravno-političke studije. Borac je za LGBT+ prava, rodnu ravnopravnost i pomirenje u regionu. Od 2023. godine radi kao koordinator za javno zagovaranje u Grupi IZAĐI. Piše priče, kad nađe vremena. Najčešće ćete ga videti kako vozi bicikl po Novom Sadu.
Maša Vračar

Maša Vračar

Članica Upravnog odbora
Maša studira međunarodne odnose i bavi se projektnim i „event“ menadžmentom. Tokom poslednje tri godine je bila angažovana u upravljačkim strukturama nekoliko omladinskih organizacija.
Lazar Begović

Lazar Begović

Član Upravnog odbora
Lazar Begović ima 25 godina i iz Bora je. Student je Pravnog fakulteta u Nišu. Dijabetes vidi kao svoju supermoć. Voli knjige, filmove, igrice i ljude. U slobodno vreme piše. Život je za njega igra.
Jovana Janković

Jovana Janković

Članica Upravnog odbora
Jovana je omladinska radnica, aktivistkinja i borkinja za ljudska prava. Apsolventkinja je na Filozofskom fakultetu u Nišu, odsek Srbistika. Već 5 godina aktivno radi u omladinskom sektoru, a pitanjima mladih se bavi od svoje 17. godine. Voli da čita, najviše srpsku savremenu književnost i piše poeziju.
Ivan Bjelić

Ivan Bjelić

Član Upravnog odbora
Ivan je rođen 1998. godine, novinar je i ekološki aktivista, kao i član pokreta Marš sa Drine. Nakon studija novinarstva na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, vraća se u Požegu kako bi pomogao svojoj lokalnoj zajednici na sve moguće načine. Bavi se alpinizmom, fotografijom, videografijom i istraživačkim novinarstvom. Ima haskija Drinu, vozi bord i voli ronjenje.

Nadzorni odbor

Irena Čučković

Irena Čučković

Članica Nadzornog odbora
Irena ima 24 godine, diplomirala je Žurnalistiku na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i studentkinja je master programa Komunikologije. Od 2019. godine radi u Kulturanovi, gde je trenutno na poziciji menadžerke projekata. Na desetoj redovnoj skupštini KOMS 2022. izabrana je za članicu Nadzornog odbora.
Irina Filipović

Irina Filipović

Članica Nadzornog odbora
Irina ima 22 godine i studira Komuniciranje i odnose s javnošću na Filozofskom fakultetu u Nišu. Već 11 godina je ponosna volonterka i aktivistkinja.
Tamara Todorović

Tamara Todorović

Članica Nadzornog odbora
Tamara ima 19 godina, i skoro trećinu svog života je provela radeći i volontirajući u omladinskom sektoru. Studira komunikacije, bavi se omladinskim radom, voli da čita i putuje. Kaže da ne priča brzo, nego da ljudi sporo slušaju.

Skupština

Marko Nedeljković

Marko Nedeljković

Zamenik pedsednika Skupštine
Nedeljko ima 23 godine i dolazi iz Niša. Smatra da su volonterizam i omladinski aktivizam ključ koji otvara vrata prosperitetnog društva.

Istraživački tim

Aleksandar Ivković

Aleksandar Ivković

Istraživač
Aleksandar Ivković završio je međunarodni smer na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Projektni asistent u Centru savremene politike i urednik vesti i autor na portalu European Western Balkans. Stažista je Evropskog parlamenta 2020/2021. Ko-autor je Alternativnog izveštaja o mladima za 2020. godinu.
Stefan Janjić

Stefan Janjić

Istraživač
Stefan Janjić (1991) osnovne studije novinarstva završio je 2014. kao najbolji student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, nakon čega je na istom fakultetu završio master studije komunikologije i započeo Interdisciplinarne doktorske studije u oblasti društvenih i humanističkih nauka.
Boban Stojanović

Boban Stojanović

Istraživač
Boban ima 31 godinu, doktorand je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu gde je diplomirao i masterirao. Konsultant, istraživač i predavač mnogih međunarodnih i domaćih organizacija i fondacija. Objavio 10 monografija i više od 25 naučnih radova.