fbpx

Naš tim

Home / Naš tim

Sekretarijat

Miljana Pejić

Miljana Pejić

Generalna sekretarka
Miljana ima 30 godina, debaterka je i feministkinja. Najviše uživa u direktnom radu sa mladima, ali voli i da istražuje, prati trendove i inovacije i piše opširne analize i izveštaje. Ceni kvalitetnu argumentovanu raspravu više od bilo čega.
Milica Borjanić

Milica Borjanić

Menadžerka programa
Milica je diplomirala međunarodne odnose na Fakuletu političkih nauka u Beogradu. U KOMS je bila praktikantkinja, asistentkinja, potom koordinatorka, a trenutno je na poziciji programske menadžerke. Voli šljokice, filmove i kafane. Obožava Canvu i život bi planirala u njoj (što već i radi).
Nikola Ristić

Nikola Ristić

Menadžer komunikacija
Nikola ima 26 godina, više od sedam godina se bavi digitalnim medijima i komunikacijama, sa posebnim akcentom na društvenim pitanjima. Poslednje tri godine radi i kao trener medijske i informacione pismenosti mladih.
Bojan Teofilović

Bojan Teofilović

Koordinator za finansije i administraciju
Bojan Teofilović je rođen 1980. godine u Prištini. Ima više od dvanaest godina iskustva u radu sa nevladinim i međunarodnim organizacijama. U KOMS-u mu je glavni cilj da spoji mladost i znanje svojih kolega i njegovo iskustvo. Voli sve što vole mladi, jer gde su mladi tu je šala. Smatra da mu je dan propao, ako tog dana nije nikoga nasmejao.
Anja Jokić

Anja Jokić

Programska koordinatorka
Diplomirala je međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka, kao i master studije Regionalnog programa studija mira.
Milja Zdravković

Milja Zdravković

Koordinatorka za članstvo
Milja ima 25 godina i voli svoje ime. U KOMS-u je angažovana od decembra 2019.
Danijela Nikolić

Danijela Nikolić

Asistentkinja za komunikacije i odnose s javnošću
Ima 23 godine, studira međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka. Bavila se novinarstvom tokom cele srednje škole, pisanjem više od pet godina. Trudi se da malim koracima utiče na ljude oko sebe i da radi na sebi što više može.
Đorđe Stojanović

Đorđe Stojanović

Asistent za finansije i administraciju
Đorđe ima 19 godina, a aktivizmom se bavi od 7. razreda osnovne skole. Sa 15 godina, sa prijateljima, osniva udruženje mladih u Vranju u kojem se najviše bavi finansijama i administracijom. Trenutno je student Fakulteta organizacionih nauka. Veliki je lokal patriota i veruje da promene kreću od lokala.
Katarina Živić

Katarina Živić

Programska asistentkinja
Katarina je diplomirana komunikološkinja, aktivistkinja i zaštitnica ljudskih prava. Završava master studije na Univerzitetu u Padovi i aktivna je borkinja za razvoj civilnog društva. Voli umetnost, rad na lokalu i da se ugleda na sestru.
Emilija Ničić

Emilija Ničić

Programska asistentkinja
Emilija ima 21 godinu, i studira socijalnu politiku i socijalni rad. Voli da uči o svemu i svuda, a uže sfere interesovanja su joj razvojna psihologija, toksični maskulinitet i ljudska prava. U civilnom sektoru je već 6 godina, kroz volonterski i profesionalni angažman na raznim projektima, kao i pozicijama. Od svega ipak najviše uživa u trenerskom i mentorskom radu sa mladima.
Vladimir Marković

Vladimir Marković

Montažer
Vladimir Marković je rođen 1980, u Beogradu. Montažer po struci, ali se bavi i režijom i produkcijom. Od 2003. kao freelancer radi na velikom broju projekata: kao reditelj i montažer velikog broja reklama i muzičkih spotova, televizijskih serijala različitih formata.

Upravni odbor

Gordana Adamov

Gordana Adamov

Predsednica Upravnog odbora
Rođena 1995. godine u Novom Sadu, a odrasla je u Bečeju (ne u Novom Bečeju) i ponosna je lokal patriotkinja. U civilnom sektoru aktivna je više od jedne decenije. Na vanrednoj skupštini KOMS 2022. izabrana je za predsednicu Upravnog odbora.
Jovana Božičković

Jovana Božičković

Članica Upravnog odbora
Jovana ima 27 godina, a bavi se omladinskom politikom kroz aktivistički i profesionalni angažman više od 10 godina. Posebno je interesuje proces javnog zagovaranja i direktan rad sa mladima.
Marko Stanković

Marko Stanković

Član Upravnog odbora
Marko ima 23 godine i omladisnkim aktivizmom se bavi poslednjih 5 godina. Studira marketing i posebno ga interesuje tema preduzetništva. Suosnivač je kreativne grupe Pointless Films.
Maša Vračar

Maša Vračar

Članica Upravnog odbora
Maša studira međunarodne odnose i bavi se projektnim i „event“ menadžmentom. Tokom poslednje tri godine je bila angažovana u upravljačkim strukturama nekoliko omladinskih organizacija.
Đorđe Plavšić

Đorđe Plavšić

Član Upravnog odbora
Đorđe ima 18 godina, kroz svoj rad bavi se i zalaže za poboljšanje kvaliteta obrazovanja. Svoju sadašnjost, a delom i budućnost, posvećuje viziji da buduće generacije odrastaju u dostojanstvenom društvu kroz kvalitetno obrazovanje, postavljenim sistemom vrednosti i društevom svešću.
Jovana Janković

Jovana Janković

Članica Upravnog odbora
Jovana je omladinska radnica, aktivistkinja i borkinja za ljudska prava. Apsolventkinja je na Filozofskom fakultetu u Nišu, odsek Srbistika. Već 5 godina aktivno radi u omladinskom sektoru, a pitanjima mladih se bavi od svoje 17. godine. Voli da čita, najviše srpsku savremenu književnost i piše poeziju.
Ivan Bjelić

Ivan Bjelić

Član Upravnog odbora
Ivan je rođen 1998. godine, novinar je i ekološki aktivista, kao i član pokreta Marš sa Drine. Nakon studija novinarstva na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, vraća se u Požegu kako bi pomogao svojoj lokalnoj zajednici na sve moguće načine. Bavi se alpinizmom, fotografijom, videografijom i istraživačkim novinarstvom. Ima haskija Drinu, vozi bord i voli ronjenje.

Nadzorni odbor

Irena Čučković

Irena Čučković

Članica Nadzornog odbora
Irena ima 24 godine, diplomirala je Žurnalistiku na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i studentkinja je master programa Komunikologije. Od 2019. godine radi u Kulturanovi, gde je trenutno na poziciji menadžerke projekata. Na desetoj redovnoj skupštini KOMS 2022. izabrana je za članicu Nadzornog odbora.
Irina Filipović

Irina Filipović

Članica Nadzornog odbora
Irina ima 22 godine i studira Komuniciranje i odnose s javnošću na Filozofskom fakultetu u Nišu. Već 11 godina je ponosna volonterka i aktivistkinja.
Tamara Todorović

Tamara Todorović

Članica Nadzornog odbora
Tamara ima 19 godina, i skoro trećinu svog života je provela radeći i volontirajući u omladinskom sektoru. Studira komunikacije, bavi se omladinskim radom, voli da čita i putuje. Kaže da ne priča brzo, nego da ljudi sporo slušaju.

Skupština

Marko Nedeljković

Marko Nedeljković

Zamenik pedsednika Skupštine
Nedeljko ima 23 godine i dolazi iz Niša. Smatra da su volonterizam i omladinski aktivizam ključ koji otvara vrata prosperitetnog društva.

Istraživački tim

Aleksandar Ivković

Aleksandar Ivković

Istraživač
Aleksandar Ivković završio je međunarodni smer na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Projektni asistent u Centru savremene politike i urednik vesti i autor na portalu European Western Balkans. Stažista je Evropskog parlamenta 2020/2021. Ko-autor je Alternativnog izveštaja o mladima za 2020. godinu.
Stefan Janjić

Stefan Janjić

Istraživač
Stefan Janjić (1991) osnovne studije novinarstva završio je 2014. kao najbolji student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, nakon čega je na istom fakultetu završio master studije komunikologije i započeo Interdisciplinarne doktorske studije u oblasti društvenih i humanističkih nauka.
Boban Stojanović

Boban Stojanović

Istraživač
Boban ima 31 godinu, doktorand je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu gde je diplomirao i masterirao. Konsultant, istraživač i predavač mnogih međunarodnih i domaćih organizacija i fondacija. Objavio 10 monografija i više od 25 naučnih radova.