fbpx

Naš tim

Home / Naš tim

Sekretarijat

Miljana Pejić

Miljana Pejić

Generalna sekretarka
Miljana ima 28 godina, debaterka je i feministkinja. Najviše uživa u direktnom radu sa mladima, ali voli i da istražuje, prati trendove i inovacije i piše opširne analize i izveštaje. Ceni kvalitetnu argumentovanu raspravu više od bilo čega.
Milica Borjanić

Milica Borjanić

Koordinatorka programa
Milica je diplomirala međunarodne odnose na Fakuletu političkih nauka u Beogradu, trenutno je na master studijama projektnog menadžmenta. U KOMS je bila praktikantkinja, asistentkinja a trenutno je na poziciji programske koordinatorke. Najviše voli lokalnu omladinsku politiku, šljokice i da radi sa mladima.
Nikola Ristić

Nikola Ristić

Menadžer društvenih mreža i komunikacije
Nikola ima 25 godine, studira Marketing i već pet godina se bavi digitalnim medijima i komunikacijama, sa posebnim akcentom na društvenim mrežama. Poslednje dve godine radi i kao trener medijske i informacione pismenosti mladih.
Mina Dobrijević

Mina Dobrijević

Koordinatorka za finansije i administraciju
Mina ima 25 godina, piše master rad o tranzicionoj pravdi u Kolumbiji, dok poslednjih godinu i po dana aktivno uči i radi u sferi finansija.
Bojan Teofilović

Bojan Teofilović

Programski koordinator
Bojan Teofilović je rođen 1980. godine u Prištini. Ima više od dvanaest godina iskustva u radu sa nevladinim i međunarodnim organizacijama. U KOMS-u mu je glavni cilj da spoji mladost i znanje svojih kolega i njegovo iskustvo. Voli sve što vole mladi, jer gde su mladi tu je šala. Smatra da mu je dan propao, ako tog dana nije nikoga nasmejao.
Anja Jokić

Anja Jokić

Programska koordinatorka
Diplomirala je međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka, gde je trenutno studentkinja Regionalnog master programa studija mira.
Milja Zdravković

Milja Zdravković

Koordinatorka za članstvo
Milja ima 23 godine i voli svoje ime. U KOMS-u je angažovana od decembra 2019.
Nina Stojanović

Nina Stojanović

Programska asistentkinja
Nina ima 21 godinu, rođena je 7. novembra i uvek posebno naglasi da je iz Niša, a ne iz Niš. Trenutno je na trećoj godini Pravnog fakulteta u Beogradu  i dalje žonglira između želja- da bude hr menadžer ili javni tužilac. 
Danijela Nikolić

Danijela Nikolić

Asistentkinja za komunikacije i odnose s javnošću
Ima 21 godinu, studira međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka. Bavi se novinarstvom već dve, a pisanjem više od pet godina. Trudi se da malim koracima utiče na ljude oko sebe i da radi na sebi što više može.
Kosta Stojković

Kosta Stojković

Asistent za finansije i administraciju
Kosta ima 25 godina, završava master rad na temu Upotreba sile protiv nedržavnih aktera : Globalna Koalicija protiv Islamske države u Siriji i Iraku. Trudi se da promoviše ragbi ligu u Srbiji.
Vladimir Marković

Vladimir Marković

Montažer
Vladimir Marković je rođen 1980, u Beogradu. Montažer po struci, ali se bavi i režijom i produkcijom. Od 2003. kao freelancer radi na velikom broju projekata: kao reditelj i montažer velikog broja reklama i muzičkih spotova, televizijskih serijala različitih formata.

Upravni odbor

Uroš Savić Kain

Uroš Savić Kain

Predsednik Upravnog odbora
Uroš ima 25 godina. U omladinski aktivizam se uključio pre četiri godine radom u različitim organizacijama civilnog društva. Glavne teme koje adresira kroz svoje angažovanje u omladinskoj politici jesu prava mladih, borba protiv diskriminacije, socijalna inkluzija i ravnopravnost.
Jovana Božičković

Jovana Božičković

Članica Upravnog odbora
Jovana ima 27 godina, a bavi se omladinskom politikom kroz aktivistički i profesionalni angažman više od 10 godina. Posebno je interesuje proces javnog zagovaranja i direktan rad sa mladima.
Marko Stanković

Marko Stanković

Član Upravnog odbora
Marko ima 23 godine i omladisnkim aktivizmom se bavi poslednjih 5 godina. Studira marketing i posebno ga interesuje tema preduzetništva. Suosnivač je kreativne grupe Pointless Films.
Maša Vračar

Maša Vračar

Članica Upravnog odbora
Maša studira međunarodne odnose i bavi se projektnim i „event“ menadžmentom. Tokom poslednje tri godine je bila angažovana u upravljačkim strukturama nekoliko omladinskih organizacija.
Đorđe Plavšić

Đorđe Plavšić

Član Upravnog odbora
Đorđe ima 18 godina, kroz svoj rad bavi se i zalaže za poboljšanje kvaliteta obrazovanja. Svoju sadašnjost, a delom i budućnost, posvećuje viziji da buduće generacije odrastaju u dostojanstvenom društvu kroz kvalitetno obrazovanje, postavljenim sistemom vrednosti i društevom svešću.
Ana Janković

Ana Janković

Članica Upravnog odbora
Ana Janković ima 27 godina i više od 5 godina iskustva u radu sa mladima. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Članica je Otvorene komunikacije od 2014. i članica Upravnog odbora od 2017. godine. Bavila se aktivno kompetitivnom debatom dve godine.
Marko Nedeljković

Marko Nedeljković

Član Upravnog odbora
Nedeljko ima 23 godine i dolazi iz Niša. Smatra da su volonterizam i omladinski aktivizam ključ koji otvara vrata prosperitetnog društva.

Nadzorni odbor

Srđan Hromiš

Srđan Hromiš

Član Nadzornog odbora
Srđan je rođen 1997. godine i diplomirani je pravnik. Dugi niz godina se bavi omladinskim aktivizmom i unapređenjem položaja mladih. Trenutno je evropski omladinski ambasador kao predstavnik Srbije
Irina Filipović

Irina Filipović

Članica Nadzornog odbora
Irina ima 21 godinu i studira Komuniciranje i odnose sa javnošću na Filozofskom fakultetu u Nišu. Osnivač je, glavni i odgovorni urednik, PR i HR omladinskog onlajn portala "Re(d)akcija"
Marko Petrović

Marko Petrović

Član Nadzornog odbora
Marko ima 21 godinu, studira menadžment na Univerzitetu u Beogradu i omladinski je aktivista. Aktivan je u nekoliko lokalnih, nacionalnih i internacionalnih omladinskih organizacija na različitim pozicijama.

Skupština

Nemanja Glavinić

Nemanja Glavinić

Predsednik Skupštine
Predsednik skupštine KOMSa u drugom mandatu. Smatra da je preduzetnički duh onaj deo stvarnosti koji život čini nestvarnim.
Nikola Božanović

Nikola Božanović

Potpredsednik Skupštine
Nikola ima 34 godine, omladinski je radnik, projektni menadžer i trener za ljudska prava. Do sada je učestvovao na više od 100 lokalnih, nacionalnih, regionalnih, Evropskih i međunarodnih projekata u različitim oblastima.

Istraživački tim

Aleksandar Ivković

Aleksandar Ivković

Istraživač
Aleksandar Ivković završio je međunarodni smer na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Projektni asistent u Centru savremene politike i urednik vesti i autor na portalu European Western Balkans. Stažista je Evropskog parlamenta 2020/2021. Ko-autor je Alternativnog izveštaja o mladima za 2020. godinu.
Stefan Janjić

Stefan Janjić

Istraživač
Stefan Janjić (1991) osnovne studije novinarstva završio je 2014. kao najbolji student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, nakon čega je na istom fakultetu završio master studije komunikologije i započeo Interdisciplinarne doktorske studije u oblasti društvenih i humanističkih nauka.
Boban Stojanović

Boban Stojanović

Istraživač
Boban ima 31 godinu, doktorand je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu gde je diplomirao i masterirao. Konsultant, istraživač i predavač mnogih međunarodnih i domaćih organizacija i fondacija. Objavio 10 monografija i više od 25 naučnih radova.