Katarina Živić
Programska asistentkinja

Katarina Živić

Katarina je diplomirana komunikološkinja, aktivistkinja i zaštitnica ljudskih prava. Završava master studije na Univerzitetu u Padovi i aktivna je borkinja za razvoj civilnog društva. Voli umetnost, rad na lokalu i da se ugleda na sestru.
Emilija Ničić
Programska asistentkinja

Emilija Ničić

Emilija ima 21 godinu, i studira socijalnu politiku i socijalni rad. Voli da uči o svemu i svuda, a uže sfere interesovanja su joj razvojna psihologija, toksični maskulinitet i ljudska prava. U civilnom sektoru je već 6 godina, kroz volonterski i profesionalni angažman na raznim projektima, kao i pozicijama. Od svega ipak najviše uživa u trenerskom i mentorskom radu sa mladima.
Đorđe Stojanović
Asistent za finansije i administraciju

Đorđe Stojanović

Đorđe ima 19 godina, a aktivizmom se bavi od 7. razreda osnovne skole. Sa 15 godina, sa prijateljima, osniva udruženje mladih u Vranju u kojem se najviše bavi finansijama i administracijom. Trenutno je student Fakulteta organizacionih nauka. Veliki je lokal patriota i veruje da promene kreću od lokala.
Bojan Teofilović
Koordinator za finansije i administraciju

Bojan Teofilović

Bojan Teofilović je rođen 1980. godine u Prištini. Ima više od dvanaest godina iskustva u radu sa nevladinim i međunarodnim organizacijama. U KOMS-u mu je glavni cilj da spoji mladost i znanje svojih kolega i njegovo iskustvo. Voli sve što vole mladi, jer gde su mladi tu je šala. Smatra da mu je dan propao, ako tog dana nije nikoga nasmejao.
Vladimir Marković
Montažer

Vladimir Marković

Vladimir Marković je rođen 1980, u Beogradu. Montažer po struci, ali se bavi i režijom i produkcijom. Od 2003. kao freelancer radi na velikom broju projekata: kao reditelj i montažer velikog broja reklama i muzičkih spotova, televizijskih serijala različitih formata.
Danijela Nikolić
Asistentkinja za komunikacije i odnose s javnošću

Danijela Nikolić

Ima 23 godine, studira međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka. Bavila se novinarstvom tokom cele srednje škole, pisanjem više od pet godina. Trudi se da malim koracima utiče na ljude oko sebe i da radi na sebi što više može.