Dajana Jančić
Praktikantkinja

Dajana Jančić

Po pozivu socijalna radnica, po karakteru posrednica, a po ljubavi filantropkinja. Završava Fakultet političkih nauka, smer socijalni rad i socijalna politika. Inspirisana radom sa mladima i za mlade. Telefon drži na nečujnom režimu i radi samo ono što joj je zanimljivo. Sve joj je zanimljivo. Slika, vozi rolere i bajs od malih ruku i nogu. Ceni savesne karaktere i nasmejana lica.
Marija Ilić
Praktikantkinja

Marija Ilić

Marija ima 22 godine i studentkinja je komuniciranja i odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta u Nišu. Odrasla je u Paraćinu. Aktivistkinja je i volontertka, a teme koje je posebno motivišu su društvena pravda, ljudska prava, participacija mladih i mediji.
Ivana Belić
Praktikantkinja

Ivana Belić

Studentkinja je četvrte godine politikološkog smera na FPN-u, a u KOMS je došla kao praktikantkinja nakon završene Akademije omladinske politike. Smatra da sve oko nas ima veze sa politikom i zato se uvek trudi da ljudima u svom okruženju osvetli značaj političkog angažovanja i učešća u procesima odlučivanja. Životni moto joj je: „uvek uradi za jedan više“, jer je poenta života da ispitujemo i pomeramo svoje granice.
Kina Trnjaković
Asistentkinja za komunikacije

Kina Trnjaković

Pančevka, aktivistkinja, borkinja za rodnu ravnopravnost, položaj i prava žena i devojčica i LGBT+ prava. Entuzijastkinja za odnose s javnošću i medije, koja je dugi niz godina radila u sportskoj industriji, pre nego što je odlučila da se okrene civilnom sektoru. Skuplja pečate u pasošu i obišla je 6 kontinenata i 41 zemlju. Obožava zimu i snowboard.
Andrej Mirković
Asistent za finansije i administraciju

Andrej Mirković

Rođen 1997. godine u Novom Sadu. Trenutno je na multidisciplinarnim master studijama bezbednosti. Omladinskim aktivizmom se bavi 8 godina.
Vanja Rakić
Koordinator programa

Vanja Rakić

Vanja se poslednjih 12 godina bavi omladinskim radom, razvojem programa za mlade, omladinskom politikom i kroz trenerski rad voli da pruža podršku i prilike za razvoj mladih. Van radnog vremena uživa u vožnji bicikla, otkrivanju nove muzike i putovanjima.
Bojan Teofilović
Menadžer za finansije i administraciju

Bojan Teofilović

Bojan Teofilović je rođen 1980. godine u Prištini. Ima više od dvanaest godina iskustva u radu sa nevladinim i međunarodnim organizacijama. U KOMS-u mu je glavni cilj da spoji mladost i znanje svojih kolega i njegovo iskustvo. Voli sve što vole mladi, jer gde su mladi tu je šala. Smatra da mu je dan propao, ako tog dana nije nikoga nasmejao.
Vladimir Marković
Montažer

Vladimir Marković

Vladimir Marković je rođen 1980, u Beogradu. Montažer po struci, ali se bavi i režijom i produkcijom. Od 2003. kao freelancer radi na velikom broju projekata: kao reditelj i montažer velikog broja reklama i muzičkih spotova, televizijskih serijala različitih formata.
Aleksandar Ivković
Istraživač

Aleksandar Ivković

Aleksandar Ivković završio je međunarodni smer na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Projektni asistent u Centru savremene politike i urednik vesti i autor na portalu European Western Balkans. Stažista je Evropskog parlamenta 2020/2021. Ko-autor je Alternativnog izveštaja o mladima za 2020. godinu.
Stefan Janjić
Istraživač

Stefan Janjić

Stefan Janjić (1991) osnovne studije novinarstva završio je 2014. kao najbolji student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, nakon čega je na istom fakultetu završio master studije komunikologije i započeo Interdisciplinarne doktorske studije u oblasti društvenih i humanističkih nauka.