Gordana Adamov
Predsednica Upravnog odbora

Gordana Adamov

Rođena 1995. godine u Novom Sadu, a odrasla je u Bečeju (ne u Novom Bečeju) i ponosna je lokal patriotkinja. U civilnom sektoru aktivna je više od jedne decenije. Na vanrednoj skupštini KOMS 2022. izabrana je za predsednicu Upravnog odbora.
Marko Stanković
Član Upravnog odbora

Marko Stanković

Marko ima 23 godine i omladisnkim aktivizmom se bavi poslednjih 5 godina. Studira marketing i posebno ga interesuje tema preduzetništva. Suosnivač je kreativne grupe Pointless Films.
Đorđe Plavšić
Član Upravnog odbora

Đorđe Plavšić

Đorđe ima 18 godina, kroz svoj rad bavi se i zalaže za poboljšanje kvaliteta obrazovanja. Svoju sadašnjost, a delom i budućnost, posvećuje viziji da buduće generacije odrastaju u dostojanstvenom društvu kroz kvalitetno obrazovanje, postavljenim sistemom vrednosti i društevom svešću.
Jovana Janković
Članica Upravnog odbora

Jovana Janković

Jovana je omladinska radnica, aktivistkinja i borkinja za ljudska prava. Apsolventkinja je na Filozofskom fakultetu u Nišu, odsek Srbistika. Već 5 godina aktivno radi u omladinskom sektoru, a pitanjima mladih se bavi od svoje 17. godine. Voli da čita, najviše srpsku savremenu književnost i piše poeziju.
Ivan Bjelić
Član Upravnog odbora

Ivan Bjelić

Ivan je rođen 1998. godine, novinar je i ekološki aktivista, kao i član pokreta Marš sa Drine. Nakon studija novinarstva na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, vraća se u Požegu kako bi pomogao svojoj lokalnoj zajednici na sve moguće načine. Bavi se alpinizmom, fotografijom, videografijom i istraživačkim novinarstvom. Ima haskija Drinu, vozi bord i voli ronjenje.
Jovana Božičković
Članica Upravnog odbora

Jovana Božičković

Jovana ima 27 godina, a bavi se omladinskom politikom kroz aktivistički i profesionalni angažman više od 10 godina. Posebno je interesuje proces javnog zagovaranja i direktan rad sa mladima.
Maša Vračar
Članica Upravnog odbora

Maša Vračar

Maša studira međunarodne odnose i bavi se projektnim i „event“ menadžmentom. Tokom poslednje tri godine je bila angažovana u upravljačkim strukturama nekoliko omladinskih organizacija.