Gordana Adamov
Predsednica Upravnog odbora

Gordana Adamov

Rođena 1995. godine u Novom Sadu, a odrasla je u Bečeju (ne u Novom Bečeju) i ponosna je lokal patriotkinja. U civilnom sektoru aktivna je više od jedne decenije. Na vanrednoj skupštini KOMS 2022. izabrana je za predsednicu Upravnog odbora.
Velimir Milošev
Član Upravnog odbora

Velimir Milošev

Velimir je rođen 1996. godine i diplomirao je politikologiju na Fakultetu za evropske pravno-političke studije. Borac je za LGBT+ prava, rodnu ravnopravnost i pomirenje u regionu. Od 2023. godine radi kao koordinator za javno zagovaranje u Grupi IZAĐI. Piše priče, kad nađe vremena. Najčešće ćete ga videti kako vozi bicikl po Novom Sadu.
Lazar Begović
Član Upravnog odbora

Lazar Begović

Lazar Begović ima 25 godina i iz Bora je. Student je Pravnog fakulteta u Nišu. Dijabetes vidi kao svoju supermoć. Voli knjige, filmove, igrice i ljude. U slobodno vreme piše. Život je za njega igra.
Jovana Janković
Članica Upravnog odbora

Jovana Janković

Jovana je omladinska radnica, aktivistkinja i borkinja za ljudska prava. Apsolventkinja je na Filozofskom fakultetu u Nišu, odsek Srbistika. Već 5 godina aktivno radi u omladinskom sektoru, a pitanjima mladih se bavi od svoje 17. godine. Voli da čita, najviše srpsku savremenu književnost i piše poeziju.
Ivan Bjelić
Član Upravnog odbora

Ivan Bjelić

Ivan je rođen 1998. godine, novinar je i ekološki aktivista, kao i član pokreta Marš sa Drine. Nakon studija novinarstva na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, vraća se u Požegu kako bi pomogao svojoj lokalnoj zajednici na sve moguće načine. Bavi se alpinizmom, fotografijom, videografijom i istraživačkim novinarstvom. Ima haskija Drinu, vozi bord i voli ronjenje.
Emilija Milenković
Članica Upravnog odbora

Emilija Milenković

Emilija je aktivistkinja, feministkinja, lokal patriotkinja i studentkinja Fakulteta političkih nauka. Ima 21 godinu i najmlađa je članica Upravnog odbora KOMS-a.
Maša Vračar
Članica Upravnog odbora

Maša Vračar

Maša studira međunarodne odnose i bavi se projektnim i „event“ menadžmentom. Tokom poslednje tri godine je bila angažovana u upravljačkim strukturama nekoliko omladinskih organizacija.