Dajana Jančić
Asistentkinja programa

Dajana Jančić

Po pozivu socijalna radnica, po karakteru posrednica, a po ljubavi filantropkinja. Završava Fakultet političkih nauka, smer socijalni rad i socijalna politika. Inspirisana radom sa mladima i za mlade. Telefon drži na nečujnom režimu i radi samo ono što joj je zanimljivo. Sve joj je zanimljivo. Slika, vozi rolere i bajs od malih ruku i nogu. Ceni savesne karaktere i nasmejana lica.
Marija Ilić
Asistentkinja za komunikacije

Marija Ilić

Marija ima 22 godine i studentkinja je komuniciranja i odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta u Nišu. Odrasla je u Paraćinu. Aktivistkinja je i volontertka, a teme koje je posebno motivišu su društvena pravda, ljudska prava, participacija mladih i mediji.
Kina Trnjaković
Asistentkinja za komunikacije

Kina Trnjaković

Pančevka, aktivistkinja, borkinja za rodnu ravnopravnost, položaj i prava žena i devojčica i LGBT+ prava. Entuzijastkinja za odnose s javnošću i medije, koja je dugi niz godina radila u sportskoj industriji, pre nego što je odlučila da se okrene civilnom sektoru. Skuplja pečate u pasošu i obišla je 6 kontinenata i 41 zemlju. Obožava zimu i snowboard.
Andrej Mirković
Asistent za finansije i administraciju

Andrej Mirković

Rođen 1997. godine u Novom Sadu. Trenutno je na multidisciplinarnim master studijama bezbednosti. Omladinskim aktivizmom se bavi 8 godina.
Vanja Rakić
Koordinator programa

Vanja Rakić

Vanja se poslednjih 12 godina bavi omladinskim radom, razvojem programa za mlade, omladinskom politikom i kroz trenerski rad voli da pruža podršku i prilike za razvoj mladih. Van radnog vremena uživa u vožnji bicikla, otkrivanju nove muzike i putovanjima.
Bojan Teofilović
Menadžer za finansije i administraciju

Bojan Teofilović

Bojan Teofilović je rođen 1980. godine u Prištini. Ima više od dvanaest godina iskustva u radu sa nevladinim i međunarodnim organizacijama. U KOMS-u mu je glavni cilj da spoji mladost i znanje svojih kolega i njegovo iskustvo. Voli sve što vole mladi, jer gde su mladi tu je šala. Smatra da mu je dan propao, ako tog dana nije nikoga nasmejao.
Milica Borjanić
Menadžerka programa

Milica Borjanić

Milica je diplomirala međunarodne odnose na Fakuletu političkih nauka u Beogradu. U KOMS je bila praktikantkinja, asistentkinja, potom koordinatorka, a trenutno je na poziciji programske menadžerke. Voli šljokice, filmove i kafane. Obožava Canvu i život bi planirala u njoj (što već i radi).
Petar Stamenković
Asistent programa

Petar Stamenković

Petar je osnovne i master studije zavšio je na Fakultetu političkih nauka odsek međunarodna politika. Smatra da promene dolaze motivacijom pojedinaca da kroz rešavanje određenih problema mogu da unaprede svoje životne standarde.
Miljana Pejić
Generalna sekretarka

Miljana Pejić

Miljana je diplomirana politikološkinja za međunarodne poslove i ima višegodišnje iskustvo u projektnom menadžmentu i razvoju javnih politika. Najviše uživa u direktnom radu sa mladima, ali voli i da istražuje, prati trendove i inovacije. Ceni kvalitetnu argumentovanu raspravu više od bilo čega.