Asistent za finansije i administraciju

Andrej Mirković

Rođen 1997. godine u Novom Sadu. Trenutno je na multidisciplinarnim master studijama bezbednosti. Omladinskim aktivizmom se bavi 8 godina.
Koordinator programa

Vanja Rakić

Vanja se poslednjih 12 godina bavi omladinskim radom, razvojem programa za mlade, omladinskom politikom i kroz trenerski rad voli da pruža podršku i prilike za razvoj mladih. Van radnog vremena uživa u vožnji bicikla, otkrivanju nove muzike i putovanjima.
Marija Jovanović
Koordinatorka za društvene mreže

Marija Jovanović

Marija Jovanović – feministkinja iz Medveđe. Bavi se digitalnim komunikacijama i društvenim mrežama, sa posebnim fokusom na mlade iz ranjivih grupa. Uporno podseća na to da mladi nisu homogena grupa, ali i da treba slušati Heri Stajlsa.
Bojan Teofilović
Koordinator za finansije i administraciju

Bojan Teofilović

Bojan Teofilović je rođen 1980. godine u Prištini. Ima više od dvanaest godina iskustva u radu sa nevladinim i međunarodnim organizacijama. U KOMS-u mu je glavni cilj da spoji mladost i znanje svojih kolega i njegovo iskustvo. Voli sve što vole mladi, jer gde su mladi tu je šala. Smatra da mu je dan propao, ako tog dana nije nikoga nasmejao.
Vladimir Marković
Montažer

Vladimir Marković

Vladimir Marković je rođen 1980, u Beogradu. Montažer po struci, ali se bavi i režijom i produkcijom. Od 2003. kao freelancer radi na velikom broju projekata: kao reditelj i montažer velikog broja reklama i muzičkih spotova, televizijskih serijala različitih formata.
Milica Borjanić
Menadžerka programa

Milica Borjanić

Milica je diplomirala međunarodne odnose na Fakuletu političkih nauka u Beogradu. U KOMS je bila praktikantkinja, asistentkinja, potom koordinatorka, a trenutno je na poziciji programske menadžerke. Voli šljokice, filmove i kafane. Obožava Canvu i život bi planirala u njoj (što već i radi).
Petar Stamenković
Programski asistent

Petar Stamenković

Petar je osnovne i master studije zavšio je na Fakultetu političkih nauka odsek međunarodna politika. Smatra da promene dolaze motivacijom pojedinaca da kroz rešavanje određenih problema mogu da unaprede svoje životne standarde.
Miljana Pejić
Generalna sekretarka

Miljana Pejić

Miljana ima 30 godina, debaterka je i feministkinja. Najviše uživa u direktnom radu sa mladima, ali voli i da istražuje, prati trendove i inovacije i piše opširne analize i izveštaje. Ceni kvalitetnu argumentovanu raspravu više od bilo čega.
Aleksandra Mihajlović
Programska asistentkinja

Aleksandra Mihajlović

Aleksandra je rođena nekada davno u najboljem gradu na svetu - Zemunu. Ona je diplomirala međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka u Beogradu i prva je Zemunka koja je završila master studije mira u Južnoj Koreji. Najviše voli da pije kafe sa prijateljima i bend Flight of the Conchords. U KOMS-u je od maja 2023. godine.
Nikola Ristić
Menadžer komunikacija

Nikola Ristić

Nikola ima 26 godina, više od sedam godina se bavi digitalnim medijima i komunikacijama, sa posebnim akcentom na društvenim pitanjima. Poslednje tri godine radi i kao trener medijske i informacione pismenosti mladih.