Kosta Stojković
Praktikant

Kosta Stojković

Kosta ima 25 godina, završava master rad na temu Upotreba sile protiv nedržavnih aktera : Globalna Koalicija protiv Islamske države u Siriji i Iraku. Trudi se da promoviše ragbi ligu u Srbiji.
Danijela Nikolić
Praktikantkinja

Danijela Nikolić

Ima 21 godinu, studira međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka. Bavi se novinarstvom već dve, a pisanjem više od pet godina. Trudi se da malim koracima utiče na ljude oko sebe i da radi na sebi što više može.
Stefan Stoilković
Asistent za finansije i administraciju

Stefan Stoilković

Stefan je student master studija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na smeru računovodstvo, revizija i poslovne finansije.
Milica Borjanić
Koordinatorka programa

Milica Borjanić

Milica je diplomirala međunarodne odnose na Fakuletu političkih nauka u Beogradu, trenutno je na master studijama projektnog menadžmenta. U KOMS je bila praktikantkinja, asistentkinja a trenutno je na poziciji programske koordinatorke. Najviše voli lokalnu omladinsku politiku, šljokice i da radi sa mladima.
Filip Vulović
Programski asistent

Filip Vulović

Filip ima 23 godine, nekoliko godina se bavi aktivizmom za ljudska i manjinska prava, deo je organizacije beogradskog Prajda i studira Menadžment na Fakultetu organizacionih nauka.
Anja Jokić
Programska koordinatorka

Anja Jokić

Diplomirala je međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka, gde je trenutno studentkinja Regionalnog master programa studija mira.
Miljana Pejić
Generalna sekretarka

Miljana Pejić

Miljana ima 28 godina, debaterka je i feministkinja. Najviše uživa u direktnom radu sa mladima, ali voli i da istražuje, prati trendove i inovacije i piše opširne analize i izveštaje. Ceni kvalitetnu argumentovanu raspravu više od bilo čega.
Milja Zdravković
Programska asistentkinja

Milja Zdravković

Milja ima 23 godine i voli svoje ime. U KOMS-u je angažovana od decembra 2019.
Mina Dobrijević
Koordinatorka za finansije i administraciju

Mina Dobrijević

Mina ima 25 godina, piše master rad o tranzicionoj pravdi u Kolumbiji, dok poslednjih godinu i po dana aktivno uči i radi u sferi finansija.
Nikola Ristić
Menadžer društvenih mreža i komunikacije

Nikola Ristić

Nikola ima 24 godine, studira Marketing i već pet godina se bavi digitalnim medijima i komunikacijama, sa posebnim akcentom na društvenim mrežama. Poslednje dve godine radi i kao trener medijske i informacione pismenosti mladih.