Boris Kaličanin
Istraživač

Boris Kaličanin

Boris je diplomirani politikolog. Većinom istražuje političke procese u zemlji, prati razvoj javnih politika i put Srbije ka Evropskoj uniji. Veliki je ljubitelj vozova i može se reći da je polu-čovek polu-Excel.
Aleksandar Ivković
Istraživač

Aleksandar Ivković

Aleksandar Ivković završio je međunarodni smer na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Projektni asistent u Centru savremene politike i urednik vesti i autor na portalu European Western Balkans. Stažista je Evropskog parlamenta 2020/2021. Ko-autor je Alternativnog izveštaja o mladima za 2020. godinu.
Stefan Janjić
Istraživač

Stefan Janjić

Stefan Janjić (1991) osnovne studije novinarstva završio je 2014. kao najbolji student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, nakon čega je na istom fakultetu završio master studije komunikologije i započeo Interdisciplinarne doktorske studije u oblasti društvenih i humanističkih nauka.
Boban Stojanović
Istraživač

Boban Stojanović

Boban Stojanović je rođen 1989. godine i doktor je političkih nauka. Diplomirao je, masterirao i doktorirao na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Konsultant je i istraživač sa oko 80 istraživanja iza sebe u kojima je u više od polovine vodio istraživačke timove. Objavio je 23 publikacije (monografije, istraživanja, istraživačke jedinice) i više od 25 naučnih radova.