fbpx
Nova lica KOMS sekretarijata

Nova lica KOMS sekretarijata

Imamo veliku čast da predstavimo čak tri nove osobe koje su u prethodnih par meseci postale deo KOMS priče.

Početkom godine pridružila nam se Marija Jovanović na poziciji koordinatorke za društvene mreže. Marija se bavi komuniciranjem naših aktivnosti i vrednosti ka javnosti i to radi na načine koji su prilagođeni kanalima koje održava. U kancelariji, Marija najviše priča o pravima žena, Heri Stajlsu i naravno, društvenim mrežama. Ne nužno tim redosledom. 

Nešto kasnije pridružio nam se i Andrej Mirković. On će se u narednom periodu sa pozicije asistenta za administraciju i finansije starati o administrativno-tehničkim poslovima, nabavkama, voditi računa o KOMS opremi, sastavljati finansijske izveštaje i pratiti projekte, ali i pružati logističku podršku ostalim članovima tima. Andrej je osam godina u omladinskom aktivizmu, a strast su mu društvene igre i pozorište. 

A na poziciju programske asistentkinje došla nam je Aleksandra Mihajlović koja će se u narednom periodu baviti planiranjem i realizacijom projekata i programa KOMS-a, komuniciranjem sa partnerima i saradnicima i promocijom projektnih aktivnosti. Ona je diplomirala međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka u Beogradu i prva je Zemunka koja je završila master studije mira u Južnoj Koreji. Najviše voli da pije kafe sa prijateljima i bend Flight of the Conchords. 

Radujemo se da vidimo kakve promene i napretke će naš sjajan i inspirativan tim doneti! Marija, Andrej i Aleksandra, dobro nam došli.