fbpx
Preliminarna lista primljenih kandidata/kinja na javnom pozivu za učešće u besplatnom programu podrške samozapošljavanju

Preliminarna lista primljenih kandidata/kinja na javnom pozivu za učešće u besplatnom programu podrške samozapošljavanju

Na objavljenom javnom pozivu za učešće u besplatnom programu podrške samozapošljavanju, objavljenom u junu ove godine, prijavio se veliki broj kandidata i kandidatkinja.

Na ovaj javni poziv su se mogli prijaviti mladi sa prijavljenim mestom boravka na području Kantona Sarajevo u BiH, Grada Sremska Mitrovica i Grada Loznica u Republici Srbiji, koji imaju poslovnu ideju i žele pokrenuti biznis.

Preliminarna lista rezultata i informacije se nalaze ovde.

Javni poziv još uvek traje, tako da još uvek nije kasno da se prijaviš!

Ukoliko si mlada osoba (15 do 30 godina), živiš u Sremskoj Mitrovici ili Loznici i okolini i nemaš posao, ali svi ti govore da imaš “preduzetnički duh” onda je ovaj poziv za tebe!

Ceo tekst poziva i način prijave pogledaj ovde.


Program podrške samozapošljavanju se realizuje u partnerstvu Opštine Novo Sarajevo, Opštine Ilijaš i Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS), te pridruženim partnerima na teritoriji Grada Sremska Mitrovica i Grada Loznice iz Srbije u okviru projekta „Podrška uspostavljanju i poboljšanju mehanizama za podršku samozapošljavanju kroz saradnju inovativnih lokalnih zajednica i novih preduzeća u prekograničnom području – SYSTEM”. Projekat se realizuje uz podršku Evropske unije kroz Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020.