fbpx
Javni poziv za učešće u besplatnom programu podrške samozapošljavanju

Javni poziv za učešće u besplatnom programu podrške samozapošljavanju

Ćao, ako si ovde onda te verovatno interesuje tema samozapošljavanja i preduzetništva! Ukoliko si mlada osoba (15 do 30 godina), živiš u Sremskoj Mitrovici ili Loznici i okolini i nemaš posao, ali svi ti govore da imaš “preduzetnički duh” onda je ovaj poziv za tebe:

KOMS poziva sve zainteresovne nezaposlene mlade sa područja Grada Sremska Mitrovica i Grada Loznica da se prijave za učešće u besplatnom Programu podrške samozapošljavanju, koji je osmišljen tako da kroz edukativno-mentorske aktivnosti omogući dalji i brži razvoj poslovnih ideja.

Ukoliko si zainteresovan/a, u javnom pozivu ćeš pronaći više informacija. Ako želiš da se prijaviš, popuni formular i pošalji ga na mejl euprojekatsystem@gmail.com.

Rok za slanje prijava je produžen do 01. avgusta 2022. godine ili do popune broja predviđenog za edukaciju.


Program podrške samozapošljavanju se realizuje u partnerstvu Opštine Novo Sarajevo, Opštine Ilijaš i Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS), te pridruženim partnerima na teritoriji Grada Sremska Mitrovica i Grada Loznice iz Srbije u okviru projekta „Podrška uspostavljanju i poboljšanju mehanizama za podršku samozapošljavanju kroz saradnju inovativnih lokalnih zajednica i novih preduzeća u prekograničnom području – SYSTEM”. Projekat se realizuje uz podršku Evropske unije kroz Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020.