fbpx
Socijalno preduzetništvo za budućnost omladinskog rada: Predstavnica KOMS u na kick-off sastanku u Poljskoj

Socijalno preduzetništvo za budućnost omladinskog rada: Predstavnica KOMS u na kick-off sastanku u Poljskoj

Od 11. do 14. aprila predstavnica KOMS, Anja Jokić, boravila je u Poljskoj na kick-off sastanku sa predstavnicima partnerskih organizacija koje učestvuju na realizaciji projekta Socijalno preduzetništvo za budućnost omladinskog rada (Social Entrepreneurship for the Future of Youth Work), podržanom od strane Evropske unije. 

Ovom kick-off sastanku su prisustvovali predstavnici organizacija: CET Polska iz Poljske, Conexão Jovem Associação iz Portugala, TDM 2000 iz Italije, Fondacije Umbrella iz Poljske, Asociación Jóvenes Solidarios iz Španije.

Projekat je zamišljen da bude odgovor na problem nedovoljne zastupljenosti edukacije socijalnog preduzetništva u omladinskom radu, ali i prilika da se predstavnici i predstavnice partnerskih organizacija umreže i upoznaju. Na sastanku je bilo reči o budućim planovima za realizaciju projekta. Ovakve i slične prilike su veoma značajne zbog jačanja kapaciteta, upoznavanja sa radom drugih organizacija širom Evrope i umrežavanja sa njihovim predstavnicima i predstavnicama.


Kick-off sastanak je organizovan u okviru Erasmus + projekta “Social Entrepreneurship for the Future of Youth Work”, podržanog od strane Evropske unije.