fbpx
Javni poziv za učešće u programu podrške samozapošljavanju osoba sa područja grada Sremska Mitrovica i grada Loznice

Javni poziv za učešće u programu podrške samozapošljavanju osoba sa područja grada Sremska Mitrovica i grada Loznice

Krovna organizacija mladih Srbije poziva sve zainteresovne nezaposlene mlade sa područja Grada Sremska Mitrovica i Grada Loznica da se prijave za učešće u Programu podrške samozapošljavanju, koji je osmišljen tako da kroz edukativno-mentorske aktivnosti omogući dalji i brži razvoj poslovnih ideja.
Program podrške samozapošljavanju se realizuje u partnerstvu Opština Novo Sarajevo, Opštine Ilijaš i Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS), te pridruženim partnerima na teritoriji Grada Sremska Mitrovica i Grada Loznice iz Srbije u okviru projekta „Podrška uspostavljanju i poboljšanju mehanizama za podršku samozapošljavanju kroz saradnju inovativnih lokalnih zajednica i novih preduzeća u prekograničnom području – SYSTEM”. Projekat se realizuje uz podršku Evropske unije kroz Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020. 

Ukoliko si zainteresovan/a, u javnom pozivu ćeš pronaći više informacija. Ako želiš da se prijaviš, popuni formular i pošalji ga na mejl euprojekatsystem@gmail.com. Evaluacione kriterijume pogledaj ovde.

Rok za slanje prijava je produžen do 8. juna 2022. godine.