fbpx
Novi sastav KOMS Sekretarijata: Dva nova člana tima i jedno unapređenje!

Novi sastav KOMS Sekretarijata: Dva nova člana tima i jedno unapređenje!

U proteklom periodu smo imali otvorene konkurse za programskog menadžera/ku, asistenta/kinju za finansije i administraciju i praktikanta/kinju za program. Nakon velikog broja pristiglih prijava, komisija Krovne organizacije mladih Srbije je odabrala Đorđa i Borisa za nove članove tima – asistenta za finansije i administraciju i praktikanta za program, a Milicu odabrala za poziciju programske menadžerke.

Šta će biti njihova zaduženja u narednom periodu?

Milica će koordinirati svim programima i tematskim celinama KOMS-a, a to znači da će vršiti monitoring tekućih projekata i usklađivati rad projekata i koordinatora/ki programa, komuniciraće sa partnerima, koleginicama i kolegama angažovanim na svim projektima koje KOMS sprovodi a takođe će se baviti i unapređivanjem programa KOMS-a – najkraće rečeno. Ona je diplomirala međunarodne odnose na Fakuletu političkih nauka u Beogradu. U KOMS je bila praktikantkinja, asistentkinja, potom koordinatorka. Najviše voli lokalnu omladinsku politiku, šljokice i da radi sa mladima.

Đorđe će kao asistent za finansije i administraciju voditi računa o administrativno-tehničkim i finansijskim aspektima projekata koje KOMS sprovodi – opet najkraće rečeno. Đorđe ima 19 godina, a aktivizmom se bavi od 7. razreda osnovne škole. Sa 15 godina je sa prijateljima osnovao udruženje mladih u Vranju u kojem se najviše bavi finansijama i administracijom. Trenutno je student Fakulteta organizacionih nauka. Veliki je lokal patriota i veruje da promene kreću od lokala.

Boris će kao praktikant za program učestvovati u sprovođenju programskih aktivnosti na projektima koje KOMS sprovodi i predlagaće kako bi mogli da budu unapređeni – ukratko. Boris ima 21 godinu, studira međunarodne odnose na FPN-u i ponosno ističe da je iz Čačka. Mnogi kažu da mu je politika zamena za ličnost. Obožava vozove i voli sve što ima veze sa Italijom.