fbpx
“Tajne i zablude savremenih video formata” – Pančevo – otvorene prijave

“Tajne i zablude savremenih video formata” – Pančevo – otvorene prijave

Da li te zanima kako na najlakši način možeš kreirati savremene video formate za potrebe svoje organizacije ili medija?

21. januara u SINHRO hubu (Generala Petra Aračića 8, Pančevo) sa početkom od 13 časova, KOMS organzuje događaj jačanja kapaciteta sa ciljem da predstavnicima/cama medija iorganizacija mladih iza mlade pruži praktična znanja o primeni audio-vizuelnih alata kao sredstava koja mogu olakšati i modernizovati komunikaciju ka javnosti.  

Pričaćemo i o adaptaciji istog video materijala za različite platforme i važnosti prilagođavanja video sadržaja različitim korisnicima i ciljnim grupama (organizacije, mediji, mladi, institucije…). Osim toga, učesnici će dobiti znanja o tome kako da sa minimalno resursa naprave kreativan i drugačiji sadržaj koji jasno prenosi poruku.  

Događaj je besplatan i otvoren za 20 predstavnika/ca medija, omladinskih medija, organizacija civilnog društva, organizacija mladih i za mlade iz Vojvodine. 

Prijave za učešće na događaju su obavezne i vrše se putem ovog linka do 19. januara, a za mlade koji žive van Pančeva biće obezbeđena refundacija putnih troškova.

U okviru ovog jednodnevnog događaja, sa mladima će raditi Jelena Božić i Nikola Ristić trenerkinja i trener KOMSa i Multiplikatorskog programa DW Akademie. 

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati programsku koordinatorku, Anju Jokić na mejl anja.jokic@koms.rs ili na broj telefona +381 69 738 443.  

Ovaj događaj Krovna organizacija mladih Srbije realizuje u sklopu Young Media projekta koji sprovodi uz podršku DW Akademie.