fbpx
KOMS u Leskovcu razgovara sa mladima – Upoznaj svoje predstavnike! Ti (se) pitaš!

KOMS u Leskovcu razgovara sa mladima – Upoznaj svoje predstavnike! Ti (se) pitaš!

Krovna organizacija mladih Srbije uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije organizuje događaj Upoznaj svoje predstavnike. Ti (se) pitaš! 26. januara od 13h u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju (Leskovačkog Odreda 6) u Leskovcu.

Šta je cilj događaja?

Cilj događaja je da se mladi iz Leskovca i drugih mesta sa juga Srbije bliže upoznaju sa radom KOMS-a i informišu se o programima i projektima koje KOMS sprovodi. Takođe, ovo je i šansa da mladi upoznaju predstavnike KOMS-a i relevantnih saradnika i da zajedno mapiraju položaj i potrebe mladih u svojim zajednicama.

KOMS ti ovom prilikom omogućava da na ovom događaju podeliš svoju perspektivu o tome kakvo je stanje institucija i kakav je status lokalne omladinske politike u tvojoj zajednici, kao i da sa nama razmeniš svoje ideje i predloge o tome kako zagovarati za unapređenje položaja mladih na lokalnom i na nacionalnom nivou.

Ko su predstavnici mladih?

Predstavnici mladih su članovi/ce Upravnog odbora KOMS. Oni učestvuju u donošenju važnih odluka za mlade kako u Srbiji, tako i van nje, zajedno sa predstavnicima/cama relevatnih organizacija i institucija.

Kome je namenjen događaj?

Namenjen je učenicima/cama, studentima/kinjama, predstavnicima/cama udruženja mladih i za mlade, aktivistima/kinjama, predstavnicima jedinica lokalnih samouprava i svima koji sa mladima rade. Veoma nam je važno šta mladi iz različitih sredina žele i šta im je potrebno kako bismo osigurali da predstavnici mladih na najbolji mogući način predstavljaju nas mlade i budu naš glas.

Kako da se prijaviš?

Prijave su obavezne i vrše se popunjavanjem ovog upitnika do nedelje, 23. januara 2022. u 12h.

Događaj će biti realizovan uživo uz poštovanje svih epidemioloških mera, a broj učesnika ograničen i prijava je obavezna. KOMS će svim učesnicima/ama koji nisu iz Leskovca refundirati putne troškove.

Ti možeš da pokreneš svoju zajednicu!

Očekujemo tvoju prijavu!

Vidimo se u Leskovcu u Centru za stručno usavrđavanje u obrazovanju na adresi Leskovačkog odreda 6!

Krovna organizacija mladih Srbije zadržava pravo da kontaktira i potvrdi učeše samo onom broju učesnika/ca koji je predviđen u skladu sa organizaciono-tehničkim kapacitetima.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Ninu Stojanović, programsku asistentkinju Krovne organizacije mladih Srbije na imejl adresu nina.stojanovic@koms.rs  ili na tel. +381 (0) 60 54 51 270  radnim danima 9-17h.


Пројекат „Млади имају предност 2.0“ спроводи Кровна организација младих Србије. Финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.