fbpx
Pratite uživo: Dijalog mladih sa Premijerkom 3.0

Pratite uživo: Dijalog mladih sa Premijerkom 3.0

Pred nama je treći Dijalog mladih sa premijerkom. Ovog puta, osim predsednice Vlade Republike Srbije, Ane Brnabić, na Dijalogu će učestvovati i ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić, kao i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Darija Kisić Tepavčević.

Dvadeset predstavnika/ca mladih razgovaraće sa premijerkom, ministrom i ministarkom o temama o kojima je bilo reči na Dijalogu mladih sa ministrom omladine i sporta, a to su veća podrška aktivizmu kroz izmene Zakona o mladima, prioriteti mladih za novu Nacionalnu strategiju za mlade, kao i o temi standarda za radne prakse i kako ih prepoznati u našem sistemu, ali i o većoj podršci volonterizmu mladih kroz izmene Zakona o volontiranju.

Treći Dijalog mladih sa premijerkom, biće održan 7. decembra od 12h u Naučno-tehnološkom parku Niš, dok će za sve zainteresovane biti obezbeđen uživo prenos na Facebook stranici “Krovna Organizacija Mladih Srbije”, kao i YouTube kanalu “KOMS mladi”.

Pozivamo sve zainteresovane mlade da prate Dijalog uživo i svojim pitanjima doprinesu ovom važnom procesu.

 

Pratite prenos uživo putem ovog linka.

 


Пројекат Млади на Влади – Дијалог младих и јавне власти се спроводи у оквиру пројекта Београдске отворене школе „Дијалог промена“, уз финансијску подршку Европске уније. Садржај ове странице нужно не одражава ставове донатора ни Београдске отворене школе, и за њега је искључиво одговорна Кровна организација младих Србије.

Realizaciju Dijaloga mladih sa premijerkom 3.0 podržao je i Naučno-tehnološki park Niš.