fbpx
Održan V modul Akademije omladinske politike u onlajn formatu

Održan V modul Akademije omladinske politike u onlajn formatu

Peta Akademija omladinske politike približava se kraju. U susret novoj 2022.godini, održan je V modul na temu Kampanje i komunikacija tokom 25.12. i 26.12.2021.
Učesnici i učesnice AOPa imali su priliku da nakon priča o političkom sistemu u Srbiji i aktivnom učešću, nacionalnoj i međunarodnoj i lokalnoj omladinskoj politici ​i javnom zagovaranju, sumira naučeno kroz kreiranje plana kampanje u okviru V modula Akademije omladinske politike.
Učesnici/e su imali/e su u okviru ovog modula stekli znanja i veštine u oblasti kreiranja digitalnih kampanja, kroz učenje o elementima kampanje i kreiranje plana kampanje.
Ključni zadatak pred učesnicima/ama je bio da formulišu ključne poruke i da sagledaju kako kontekst kreiranja kampanja mogu povezati i prilagoditi aktuelnim procesima izmene normativnoj nacionalnog okvira u oblasti omladinske politike.
Zaključak jedne grupe učesnika/ca je da su svi zajedno, kao tim, uspeli da sumiraju i poslože ideje i shvate značaj kampanje i komunikacija.
Početkom 2022. ispratićemo realizaciju kampanje polaznika/ca  V Akademije omladinske poltiike. KOMS će u narednom periodu obezbediti prostor i podršku polacnicima/cama Akademije da se, kroz kampanju koju su sami osmislili, uključe u aktuelni proces u vezi sa revizijom Nacionalne strategije za mlade Republike Srbije.
KOMS tim se zahvaljuje svim dosadašnjim trenerima/kinjama na doprinosu uspešnom prvom delu programa V Akademije omladinske politike.

Пројекат “Млади имају предност 2.0“ спроводи Кровна организација младих Србије. Финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.