fbpx
Prijavite se za III i IV modul Programa jačanja kapaciteta udruženja mladih/za mlade!

Prijavite se za III i IV modul Programa jačanja kapaciteta udruženja mladih/za mlade!

Krovna organizacija mladih Srbije poziva zainteresovana udruženja mladih i za mlade da se prijave za drugi deo ovogodišnjeg Programa jačanja kapaciteta! 

Nastavljamo sa modulima u okviru Programa jačanja kapaciteta, pred nama su treći i četvrti modul, a u nastavku možeš saznati o kojim temama se radi. 

Krovna organizacija mladih Srbije sa zadovoljstvom poziva udruženja mladih i za mlade da se prijave za drugi deo ovogodišnjeg Programa jačanja kapaciteta! Program jačanja kapaciteta KOMS postoji koliko i naša organizacija – 10 godina! Namenjen je jačanju kapaciteta udruženjima mladih i za mlade u onim oblastima koje mogu doprineti boljem funkcionisanju udruženja i razvoju. 

Ovo je program koji KOMS organizuje na nacionalnom nivou, usmeren na udruženja mladih i za mlade (koja mogu, ali i ne moraju biti organizacije članice KOMS-a). Cilj programa je da pomogne udruženjima da odgovore na postavljene izazove organizacija i ojača njihove kapacitete iznutra. Kroz ovaj program, udruženjima će biti omogućeno sticanje kvalitetnog i neophodnog znanja za adekvatan rad u organizacijama mladih i za mlade. 

Ko može učestvovati na programu? 

Na treningu može učestvovati po jedan/a predstavnik/ca organizacije ili više predstavnika/ca saveza organizacija, uzrasta između 15 i 30 godina. 

Poželjno je da se učesnik/ca koju će organizacija delegirati bavi oblašću za koju se prijavljuje, kako bi na adekvatan način razumeo/la trening i stečena iskustva preneo/la svojoj organizaciji. 

Teme modula su sledeće: 

Modul III: Javno zagovaranje 

Datumi održavanja: 

  • subota 20. novembar 
  • nedelja 21. novembar 

Modul IV – Komunikacija udruženja mladih i za mlade 

Datumi održavanja: 

  • subota 27. novembar 
  • nedelja 28. novembar 

Obuke će se održati online putem ZOOM platforme.

Obuke će se održati u terminima između 11 i 18 časova u skladu sa predlogom trenera/kinje. Tačno vreme održavanja modula biće javljeno prijavljenim kandidatima/kinjama.

Napomena: radni dan neće trajati duže od 4 sata sa pauzama 

Rok za prijavljivanje je 15. novembar do 23:59 za sve module.  

Učešće na programu je besplatno. 

Ukoliko dođe do zamene učesnika/ca – obavezno je da nas blagovremeno obavestite. 

Prijavite se klikom ovde. 

Selektovani učesnici/ce biće obavešteni do 17. novembra, nakon čega će im biti dostavljena agenda i link za pristup treningu, kao i materijali za pripremu za trening 

Za više informacija možete možete kontaktirati koordinatorku za članstvo, Milju Zdravković, putem imejl adrese: milja.zdravkovic@koms.rs ili na telefon +38169738445, radnim danima od 9 do 17 časova. 


Пројекат “Млади имају предност 2.0“ спроводи Кровна организација младих Србије. Финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.