fbpx
KOMS tim proširen za još dvoje sjajnih kolega!

KOMS tim proširen za još dvoje sjajnih kolega!

Nakon velikog broja pristiglih prijava na KOMS-ov konkurs za koordinatora/ku i asistenta/kinju programa, komisija Krovne organizacije mladih Srbije odabrala je Bojana i Ninu za nove članove KOMS tima.

Ko su naše nove kolege?

Bojan Teofilović ima 41 godinu, po obrazovanju je profesor fizičkog vaspitanja, a trenutno je na master programu Upravljanje ljudskim resursima, Fakulteta za medije i komunikacije. Nakon par godina rada u prosveti na početku svoje profesionalne karijere, vratio se studentskoj ljubavi radu u civilnom sektoru i saradnji sa međunarodnim organizacijama. Više od 12 godina radio je pre svega na Kosovu i Metohiji, ali i u celom regionu Zapadnog Balkana. Ima višegodišnje iskustvo u sprovođenju projekata i programa velikih svetskih organizacija i agencija kao što su UN, USAID, EU, IOM, Mercy Corps, DRC, PAX, BTD i drugi. Učesnik je više konferencija, samita i kongresa u Briselu, Amsterdamu, Hagu, Varšavi, Seulu kao i u gradovima u okruženju. Još uvek ne može da se odluči, da li više voli izležavanje na plaži na plus 40 ili skijanje na minus 20. Za jednje siguran, mnogo voli da putuje. 

Nina Stojanović ima 21 godinu, rođena je 7. novembra i uvek posebno naglasi da je iz Niša, a ne iz Niš. Trenutno je na trećoj godini Pravnog fakulteta u Beogradu  i dalje žonglira između želja- da bude hr menadžer ili javni tužilac. Do 2021. je bila članica UNICEF omladinskog odbora u Srbiji  i alumnistkinja je V generacije  CRTA-ine Akademije za demokratiju i  Evropske škole debate, a pre toga je od 2017. do 2020. bila saradnica i članica nekoliko nevladinih organizacija iz Beograda koje deluju na nacionalnom i regionalnom nivou. Stekla je veštine organizacije dogadjaja, jer je imala priliku da bude članica organizacionog tima na košarkaškim turnirima evropskog i nacionalnog ranga. Spremna je da u KOMS timu nauči više o upravljanju projektima i motivisana je da izgradi trenerske veštine u oblasti javnog nastupa.  

Verujemo da će Nina i Bojan doprineti radu KOMS-a i da će svojim entuzijazmom poboljšati rad Krovne organizacije mladih Srbije.