fbpx
KOMS: Poseta šefa Misije OEBS-a u Srbiji

KOMS: Poseta šefa Misije OEBS-a u Srbiji

Prostorije Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS) danas je posetio šef Misije OEBS-a u Srbiji, ambasador Jan Bratu, zamenica šefa Misije Sarah Groen i Milena Stošić, viša saradnica na programu za mlade. 

Ovom prilikom održan je sastanak sa predstavnicima/ama Krovne organizacije mladih Srbije, Miljanom Pejić, generalnom sekratorkom KOMS i Milicom Borjanić. Na sastanku je bilo reči o aktivnostima i projektima koje Krovna organizacija mladih Srbije sprovodi uz podršku Misije OEBS-a u Srbiji, kao i mogućnostima za proširenje i unapređenje ove saradnje. Misija OEBS-a u Srbiji predstavlja jednog od najznačajnijih partnera Krovne organizacije mladih Srbije, uz čiju podršku se realizuju brojni strateški značajni procesi.

Krovna organiazacija mladih Srbije će 25. maja prisustvovati okruglom stolu sa Predsedavajućom OEBS-a, ministarkom spoljnih poslova Švedske, An Linde. Ovom prilikom, predstavnici/e KOMS-a pružiće ministarki spoljnih poslova Švedske, An Linde, uvid u stanje omladinske politike u Republici Srbiji kao i mogućnostima participacije za mlade.