fbpx
KOMS: Poseta organizacijama članicama u Novom Pazaru

KOMS: Poseta organizacijama članicama u Novom Pazaru

Tim Krovne organizacije mladih Srbije danas, 20. maja, posetio je organizacije članice u Novom Pazaru. KOMS ima četiri organizacije članice u ovom gradu koje kroz svoje programe i aktivnosti uključuju mlade iz ove lokalne zajednice. Novi Pazar važi za najmlađi grad u Srbiji i jedan od najmlađih gradova u Evropi, odnosno stanovništvo ovog grada većinom čine mladi ljudi.

Poseta Urban-In-u

Sastanci su organizovani odvojeno sa predstavnicima svake organizacije članice, i to sa udruženjem Urban-In, Centrom za razvojnu politiku i saradnju, Forumom za kreativno delovanje – FOKRED i NVO Svetionik.

Centar za razvojnu politiku i saradnju

Organizacije članice su nam ukazale na ključne izazove u njihovom radu i moguće pravce zajedničkog rada na unapređenju položaja mladih na lokalu. Pored toga, razgovarali smo i o perspektivama rada KOMS-a i aktivnog učešća u programima koje KOMS sprovodi koje bi ojačalo sve aktivnosti našeg saveza.

Poseta FOKRED-u

Ovo je nastavak procesa konsultacija sa organizacijama članicama, potrudićemo se da u narednom periodu dođemo i u vaš okrug. Pozivamo vas da komuniciramo, diskutujemo i dođemo do jačeg umrežavanja. Pozivamo organizacije članice da budu otvorene i upute nam poziv!

Poseta NVO Svetionik