fbpx
Online kampanje: Od A do Ž

Online kampanje: Od A do Ž

Društvene mreže nas povezuju i omogućavaju da kreiramo i razmenjujemo sadržaj. Zahvaljujući njima ostajemo u kontaktu sa ljudima koji su nam dragi čak i kada fizički nismo blizu njih, ali one mogu da budu i važno sredstvo u našim kampanjama, bilo da se radi o individualnom aktivizmu, našem ‘start up’ biznisu ili aktivnostima civilnog društva.

Ovaj vodič će pokušati da vam pomogne da svoju poruku pošaljete ljudima koji bi trebalo da je čuju. Nadamo se da će vam pomoći i da ,,lakše plovite kroz (mutne) vode društvenih mreža, ali i da ćete biti svesni uticaja svojih reči, slika i videa (…)”.

Nadamo se da ćete pre nego što pokrenete svoju kampanju pogledati ovaj priručnik – od a do ž – i da ćete ispuniti svoja očekivanja, ali i ostati ostati svesni i odgovorni za svoju javno izgovorenu reč.

Ovu publikaciju objavio je Institut za medije i različitosti u saradnji sa Krovnom organizacijom mladih Srbije (KOMS), Asocijacijom nezavisnih lokalnih medija „Lokal pres“, Novim Magazinom i Institutom za medije i različitosti – Zapadni Balkan, a u okviru projekta MLADI: Savez za medijsku pismenost i digitalni značaj.

Preuzmite publikaciju ovde.

Foto: Unsplash.com