fbpx
Novi praktikant za finansije i administraciju u KOMS-u

Novi praktikant za finansije i administraciju u KOMS-u

Po okončanju javnog poziva za mladog praktikanta/kinju za oblast finansija i administracije, detaljne analize pristiglih prijava i sprovedenih intervjua, komisija KOMS-a je izabrala Stefana Stoilkovića kao novog člana rastućeg tima KOMS-a.

Stefan će kroz tromesečni program prakse pružati podršku finansijskom i administrativnom upravljanju aktuelnim projektima i učestvovaće u procesima planiranja i pisanja budžeta novih projektnih predloga. Asistiraće u održavanju i razvoju postojećih sistema za evidentiranje i arhiviranje dokumentacije, izradi finansijskih izveštaja organizacije, samim tim i pružati podršku daljem uspešnom funkcionisanju kancelarije KOMS-a.

Ko je naš novi praktikant?

Stefan je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Nišu kao student generacije i trenutno je student master studija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na smeru računovodstvo, revizija i poslovne finansije. Pored izučavanja ekonomije kao oblasti primarnog interesovanja, bavi se i muzikom i besedništvom. U omladinskom sektoru je aktivan od srednjoškolskih dana kao član Mladih ambasadora i Crvenog krsta Niš. U AIESEC-u je obavljao funkciju koordiantora za odlazeće stručne prakse, a u Studentskom parlamentu Ekonomskog fakulteta u Nišu funkcije projektnog menadžera i predstavnika računovodstvenog smera.

Stefan je ljubitelj balada i zalazaka sunca. Verovatno bi postao ljubitelj i izlazaka sunca da KOMS ne pruža mogućnost fleksibilnog radnog vremena. Veruje da je čovekov najveći uspeh u životu da bude istinski srećan i srećnim čini ljude oko sebe.

KOMS-u se pridružio kako bi usavršio svoje znanje iz oblasti finansijsko-administrativnog upravljanja projektima, ali i dao doprinos osnaživanju mladih ljudi širom zemlje jer smatra da je potrebno podstaći mlade da se trgnu iz stanja intertnosti i aktivno uključe u kreiranje boljeg društvenog okruženja za sve nas.