fbpx
Poziv za program prakse u Krovnoj organizaciji mladih Srbije

Poziv za program prakse u Krovnoj organizaciji mladih Srbije

Krovna organizacija mladih Srbije raspisuje poziv za jednog mladog praktikanta/kinju za oblast finansija i administracije.

Odabran KOMS praktikant/kinja će u tromesečnom periodu imati priliku da stekne praktična radna iskustva u oblasti upravljanja projektima i aktivno se uključi u aktuelne tokove u oblasti omladinske politike.

Konkurs je otvoren od 24. novembra do 6. decembra 2020. godine u 23.59 časova.

Koja znanja ću steći na praksi?

KOMS praktikant/kinja specijalizovan za finansije i administraciju pružaće podršku finansijskom i administrativnom upravljanju na aktuelnim projektima i učestvovaće u procesima planiranja i pisanja budžeta novih projektnih predloga. Asistiraće u održavanju i razvoju postojećeg sistema za evidentiranje i arhiviranje dokumentacije, izradi finansijskih izveštaja organizacije i pružaće podršku neometanom radu KOMS kancelarije.

Za sve poslove koje obavlja, praktikant/kinja će imati obezbeđenu mentorsku podršku članova i članica Sekretarijata KOMS-a.

KOMS praktikant/kinja će po završetku praksi imati iskustvo u upravljanju projektnim ciklusom i znanje o finansijskom i administrativnom aspektu rada i steći će tehnička znanja u finansijama i administraciji.

Naši idealni kandidati/kinje?

Apsolventi/kinje, diplomci i diplomke koje su diplomirale ili masterirale u poslednjih godinu dana ili mladi koji traže svoje prvo radno iskustvo i:

  • interesuje ih oblast finansija i administracije u projektnom ciklusu;
  • imaju osnovna znanja u oblasti finansija i administracije;
  • poželjno je da su prethodno učestvovali u realizaciji projekata i da su upoznati sa finansijama i administracijom u projektnom ciklusu;
  • dobro vladaju engleskim jezikom i vešti su u pisanoj korespodenciji na engleskom;
  • poznaju rad na računaru i vešti su u programima Microsoft 365, naročito u Excelu i u mogućnosti su da brzo savladaju online alate za bankarstvo i administraciju;
  • spremni su na timski rad, ali se dobro snalaze i prilikom samostalnog rada;
  • precizni su i odgovorni u radu;
  • spremni su da izdvoje vreme i ulože trud u brzo savladavanje novih veština;
  • motivisani su za učenje i rad.

Kako da se prijavim i šta me dalje očekuje?

Prijava se vrši putem aplikacionog formulara koji se nalazi na ovom linku, uz slanje biografije (CV) na adresu: konkurs@koms.rs, do 6. decembra 2020. godine u 23.59 časova.

Nakon analize pristiglih prijava, najbolje ocenjeni kandidati/kinje proći će u uži krug i biće pozvani na intervju, koji će biti održan 8. decembra. Rezultati selekcije biće poznati najkasnije do 9. decembra.

Praktičan rad u KOMS-u počinje 10. decembra 2020. godine.

Mesto izvršavanja prakse je u kancelariji KOMS-a u Beogradu i biće organizovan u skladu sa epidemiološkim merama.

Praksa će trajati od 10. decembra 2020. do 28. februara 2021. godine.

Obim angažovanja je 30 sati nedeljno (6 sati dnevno radnim danima), uz obezbeđenu naknadu, mogućnost zaposlenja i pokrivene troškove lokalnog gradskog prevoza.

Za sve dodatne informacije u vezi sa javnim pozivom i programom prakse, možete se obratiti Mini Dobrijević na mina.dobrijevic@koms.rs ili na 062/753765, radnim danima od 9 do 17 časova.