fbpx
POZIV: Prezenteri/ke digitalnih metoda/alata na regionalnoj konferenciji o online metodama

POZIV: Prezenteri/ke digitalnih metoda/alata na regionalnoj konferenciji o online metodama

Otvoren je poziv za prezentere/ke digitalnih metoda/alata na regionalnoj konferenciji o online metodama koja će se realizovati u okviru zajedničkih aktivnosti NAPOR-a, KOMS-a i Nacionalne asocijacije KZM, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta od 21 do 23. oktobra 2020.

Od početka pandemije izazvane virusom COVID19 većina aktivnosti prebačena je u online prostor. Sastanci, direktne aktivnosti sa mladima, konferencije i obuke na najrazličitije teme održavaju se onlajn i donose izazov kako kreirati online događaje i motivisati učesnike/ce da učestvuju, kako zadržati kvalitet aktivnosti i učiniti ih što interaktivnijim i bezbednim za učesnike/ce.

Pored panela koji će se baviti ovim temama, savezi otvaraju poziv za prezentere konkretnih digitalnih metoda/alata koji mogu da olakšaju organizaciju online aktivnosti.

Ukoliko znate digitalne metode/alate koji se odnose na:

  • energisers (aktivnosti zagrevanja grupe),
  • upoznavanje sa učesnicima/cama,
  • interaktivne diskusije,
  • evaluaciju događaja,
  • organizovanje neformalnih momenata (pauza),

Ovo je poziv za vas!

Više informacija o obavezama i uslovima za prijavu pogledajte u pozivu. 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti slanjem popunjenog prijavnog formulara (linkovano : https://forms.gle/y5D4CxTKcoVXjS3e8) do 7.10.2020. godine.

O rezultatima selekcije bićete obavešteni 8.10.2020.

*Napomena:  Ukoliko se prijavljujete za prezentaciju vše od jedne metode/alata, molimo vas da za svaki posebno ispunite formular.

Za dodatne informacije možete kontaktirati Jelenu Stojanović telefonom na broj 0621108342 ili mejlom jelena.stojanovic@napor.net

Ovde možete pronaći oficijalni poziv.