fbpx

PreJaKe finansije i administracija – III modul PJK

Krovna organizacija mladih Srbije sa zadovoljstvom poziva svoje punopravne i pridružene organizacije članice da se prijave za III modul Programa jačanja kapaciteta organizacija članica: PreJaKe finansije i administracija koji će biti održan od 28. februara do 1. marta 2020. godine. 

Cilj obuke je da osnaži učesnike/ce za efikasnije upravljanje projektima i organizacijom iz finansijsko-administrativne perspektive, obuči ih o osnovama finansija, računovodstva, finansijskom izveštavanju u skladu sa drugačijim smernicama i politikama donatora, transparentnosti i antikorupciji unutar organizacije i mnogim drugim temama.  

Obuku će realizovati trenerkinje Nada Likar, finansijska administratorka, Jelena Stević, finansijska direktorka i Dejana Stevkovski, koordinatorka projekta za podsticajno okruženje za razvoj civilnog društva iz Građanskih Inicijativa

Prijave će biti otvorene od 15. janura do 5. februara, do 17 časova.

Prijava podrazumeva popunjavanje obrasca za prijavu, koji možete pronaći ispod ovog teksta.

Na trening modulu može učestvovati po jedan/a predstavnik/ca organizacije ili više predstavnika/ca saveza organizacija, uzrasta od 15 do 30 godina. Ukoliko je organizacija učestvovala na nekom od prethodna dva modula, poželjno je da to budu različite osobe, da su aktivni članovi/ce organizacije i da obavljaju poslove unutar organizacije u toj tematskoj oblasti koju odabrani trening obrađuje. 

Krovna organizacija mladih Srbije snosi kompletne troškove boravka i prevoza za sve učesnike/ce treninga. Prilikom selekcije vodiće se računa o kvalitetu prijave i geografskoj zastupljenosti organizacija članica.

Mesto održavanja: biće naknadno utvrđeno

Za više informacija možete možete kontaktirati Nikolu Ristića, asistenta za medije i komunikacije KOMS-a, putem e-mail adrese: nikola.ristic@koms.rs ili na telefon 069/738445, radnim danima od 9 do 17 časova.