fbpx

KOMS otvara vrata

enroll now

Pored redovnih tema i programa kojima se KOMS svakodnevno bavi, imamo novosti za vas! Na VII redovnoj skupštini, KOMS je usvojio novi Godišnji plan rada, a novina je da će se u tekućoj godini KOMS baviti obrazovanjem kao novom tematskom oblašću i održivim razvojem, koji je usvojio kao posebnu programsku celinu.

Zato pozivamo sve mlade pojedince da dođu i upoznaju se sa planovima KOMS-a za 2019. godinu.

Od 13h do 14h planirana je KOMS info-sesija na kojoj će mladi imati priliku da se upoznaju sa KOMS-om, kao i sa novim temama i programima. To je ujedno i prilika da saznaju sve što su do sada želeli, a tiče se unapređenja položaja mladih.

Koktel umrežavanja biće organizovan od 14h do 15h.

Potom, od 15h do 17h održaće se inicijativa mladih alumnista druge generacije Akademije omladinske politike, odnosno panel na temu “Mladi u medijima”. Cilj je da govornici (novinari i istraživači) sa mladim ljudima razgovaraju o zastupljenosti mladih u medijima, načinu na koji su oni predstavljeni i njihovom poverenju u medije. Prisutni će se na panelu baviti pitanjima koja su obuhvaćena istraživanjem KOMS-a pod nazivom “Mladi u medijskom ogledalu”, a koja se tiču medijske pismenosti, medijskog sadržaja za mlade i načinu na koji mediji izveštavaju o mladima.

Potvrđeni govornici/e na panelu za sada su:
Boban Stojanović, KOMS
Stefan Veselinović, novinar BBC na srpskom
Maša Đorđević, novinarka i osnivačica CEPROM-a
Mina Smiljanić, novinarka i influenserka

MLADI U MEDIJIMA

Prijave će biti otvorene do četvrtka, 14. decembra do 9 časova i to putem OVOG FORMULARA.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Miljanu Pejić, na: miljana.pejic@koms.rs ili na: 062/467-344.

KOMS info dan realizuje Krovna organizacija mladih Srbije u okviru projekta “Zajedno za mlade”, a finansira Ministarstvo omladine i sporta.