fbpx

KOMS info dan u Novom Sadu i Nišu

Krovna organizacija mladih Srbije poziva zainteresovane predstavnike i predstavnice udruženja mladih i za mlade i druge mlade koji bi želeli da dobiju više informacija o aktuelnim procesimu u omladinskom sektoru na svim nivoima. KOMS info dan je prilika da predstavimo rad našeg saveza i organizacija članica koje taj savez čine i porazgovaramo o mogućnostima zajedničkog delovanja i saradnje sa udruženjima.

2018 (1)

KOMS Info dan u Nišu održava se 15. decembra od 13 do 15 časova u Deli prostoru – prostoru za kreativno delovanje, na adresi: Davidova 2a. Prijave će biti otvorene do petka, 14. decembra do 15 časova i to putem OVOG LINKA.

Nakon potvrde učešća, učesnicima/ama KOMS info dana biće refundirani troškovi puta, nakon održavanja Info dana i u skladu sa instrukcijama koje će im biti prosleđene.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Miljanu Pejić, na: miljana.pejic@koms.rs ili na: 062/467-344.

KOMS INFOdan (2)

KOMS Info dan u Novom Sadu održava se u okviru fandrejzing kongresa “OPENS FundCon”. Svi koji su se prijavili za ovaj kongres, imaju priliku da prisustvuju info sesiji KOMS-a od 13:45 do 14:45 časova u zgradi Rektorata u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića 1).

Ujedno, i u jednom i u drugom gradu, održavamo KOMSultacije. Razgovaramo sa članicama o unapređenju međusobnog rada, komunikacije, nalazimo nove vidove saradnje i unapređujemo postujuće.

KOMSultacije i KOMS info dan realizuje Krovna organizacija mladih Srbije u okviru projekta “Zajedno za mlade”, a finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Vidimo se na KOMS info danu u Novom Sadu i Nišu!