fbpx

Akademcima omladinske politike dodeljene diplome

DSC_0131

Krovna organizacija mladih Srbije dodelila je diplome polaznicima i polaznicama Akademije omladinske politike generacije 2018. za uspešno završen program. KOMS je dodelio i zahvalnice partnerima sa kojima je sarađivao tokom 2018. godine. Ove godine imali smoi specijalnu kategoriju, a to je zahvalnica za najkonstruktivniju kritiku u 2018. godini, koju je kući ponelo Bečejsko udruženje mladih.

Prisutnima se, najpre, obratio Samedin Rovčanin, v.d. predsednika KOMS-a, a potom i Stefan Đorđević, generalni sekretar, koji je ujedno i dodelio zahvalnice KOMS-ovim vernim parterima.

DSC_0143

 

Miljana Pejić, menadžerka programa i Jelena Mitrović, članica UO KOMS-a dodelile su diplome akademcima.

DSC_0151

Tokom četvoromesečnog programa Akademije omladinske politike AOP-ovci su ovladali veštinama kojima mogu pomoći ostvarivanju aktivnog učešća mladih i saznati koje su to strategije i pravni okviri koji definišu njihov status. Imali su priliku da nauče i kako se argumentovano nastupa pred većom grupom ljudi, šta su i kako se kreiraju javne politike, kao i da uspešno zagovaraju za unapređenje položaja mladih.

DSC_0209

Program Akademije omladinske politike realizuje trenerska baza i koordinatori programa Krovne organizacije mladih Srbije, koji i mentorski prate i podržavaju razvoj svakog polaznika/ce Akademije. Projekat finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.