fbpx

Poziv za učešće na Nacionalnom savetovanju

Pozivamo vas da se prijavite i date svoj doprinos na savetovanju KOMS-a, koje ima za cilj da okupi veći broj aktivnih pojedinaca i pojedinki iz redova KOMS-a – članova i članica organizacija članica, tela i organa KOMS-a, kako bismo zajednički planirali strateške prioritete KOMS-a, kao i odgovorniju i održivu brigu o mladima u Srbiji. Savetovanje će biti prilika i da se organizacije koje su zainteresovane za članstvo u KOMS-u upoznaju sa radom KOMS-a, umreže se i daju doprinos našoj asocijaciji.

Savetovanje KOMS-a realizuje se u okviru projekta “Zajedno za mlade” koji sprovodi Krovna organizacija mladih Srbije, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, a u okviru programa jačanja kapaciteta članica KOMS-a.

Vreme održavanja: 7-9. decembra 2018. godine

Mesto održavanja: Vršac, Hotel Srbija, http://hotelsrbija.com/sr/

Prijava za savetovanje je obavezna i nalazi se na sledećem linku: https://goo.gl/forms/3T8mUs96ZdyXyNNb2

Prijave se mogu izvršiti do 4. decembra 2018. godine u 12 časova. Komisija za program jačanja kapaciteta KOMS-a odabraće učesnike i učesnice na osnovu iskustva, motivacije, ali i ravnomerne teritorijalne zastupljenosti.

Detaljni program savetovanja biće vam dostavljen sa potvrdom učešća, a u planu je da kroz interaktivni način rada utvrdimo prioritetne oblasti i teme u radu KOMSa i omladinskoj politici u Srbiji i zajedno utvrdimo predloge za plan rada za narednu godinu. Nacionalno savetovanje KOMSa biće prilika da se konsultujemo sa članacima, da se preispitujemo i kvalitetno se pripremimo za KOMSovu godišnju Skupštinu, te ohrabrujemo organizacije članice da delegiraju najkompetentije predstavnike odnosno pedstavnice, koji će zaista dati doprinos u kreiranju predloga za prioritete omladisnke politike u Srbiji i prioritete KOMS.

Organizator pokriva troškove smeštaja i ishrane za učesnike i učesnice, kao i putne troškove. Putni troškovi će biti refundirani na osnovu instrukcija u prilogu.

Za više informacija možete se obratiti Bobanu Stojanoviću koordinatoru programa KOMS-a na telefon 064 12 66 561 od 9-17 časova ili na e-mail: boban.stojanovic@koms.rs.