fbpx

KOMS info dan na OPENS FundCon kongresu

save-the-dateKongres je otvoren za predstavnike omladinskih i organizacija za mlade, predstavnike kancelarija za mlade, institucija koje rade sa mladima kao i pojedince koji se bave fandrejzingom. Učesnici će imati priliku da prikupe znanja, ideje i kontakte, a pruža se prilika da se nauče praktične strategije.
U oviru kongresa biće održan i KOMS info dan. Cilj je da informišemo prisutne o aktuelnim procesima u omladinskom sektoru na svim nivoima, mogućnostima intenzivnijeg učešća, ali i da utvrdimo potrebe, kapacitete i izazove sa kojima se susreću organizacije kako bi se, u skladu sa tim, unapredili modeli uključivanja u rad i jačanje kapaciteta.
Detaljnije o samom kongresu, agenda i link za prijavu nalazi se na www.opens2019.rs u sekciji vesti, odnosno na ovom linku.
Rok za prijavu učesnika je 10.decembar.
“OPENS FundCon” kongres organizuje se uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade R.Srbije.
Partneri kongresa su  UNICEF, Tempus fondacija, UNDP, Desk Kreativna Evropa,Regionalna kancelarija za saradnju mladih Zapadnog Balkana – RYCO, Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom (Europe for Citizens), kancelarija za mlade Novi Sad, Catalyst Balkans, Timočki omladinski centar – Prostor za Pomak, Olof Palme International Center, Homepage, Color Press Grupa, Erste Banka, Naftna industrija Srbije, Univerexport.
Za učesnike kongresa obezbeđeni su putni troškovi ukoliko je potrebno.
Kontakt za dodatna pitanja je program@opens2019.rs.