fbpx

Budi deo Susreta mladih Republike Srpske!

Omladinski savjet Republike Srpske, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske i Grada Trebinja, organizuje omladinsku manifestaciju „22. Susreti mladih Republike Srpske“, koja će biti održana u Trebinju od 22. do 26. avgusta 2018. godine.

Susreti mladih su tradicionalna manifestacija koja mladima omogućava zajedničko okupljanje, razvijanje ideja i rada na programima namenjenim mladima, ali i druženje i zabavu. Opšti cilj manifestacije je da podstakne mlade ljude na umrežavanje, kreativan rad i interaktivno učenje doprinoseći prevazilaženju predrasuda i stvaranju zajedništva kroz niz edukativnih i sportsko-rekreativnih aktivnosti. Susreti mladih takođe promovišu omladinski rad i stvaralaštvo, kulturološki diverzitet i umetnost, te dodatno doprinose unapređenju odnosa mladih u regionu.

Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije je ove godine dobilo poziv Ministarstva porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske, da uzme učešće u ovom događaju. U skladu sa planom saradnje ova dva ministarstva na polju omladinske politike, otvorena je mogućnost učešća mladih iz Srbije.

Omladinska delegacija Srbije, pored umrežavanja sa vršnjacima iz Republike Srpske, imaće jedinstvenu priliku da predstavi primere dobre prakse iz oblasti aktivizma, participacije, omladinskog rada i drugih srodnih oblasti, tokom ove manifestacije.

Ako si:

  • Mlada osoba starosti od 15 do 30 godina,
  • Aktivan/na član/ica nekog udruženja mladih/za mlade,
  • Spreman/na da predstaviš uspešne aktivnosti tvog udruženja,

Popuni svoju prijavu ovde najkasnije do 13. avgusta (23:59h).

Krovna organizacija mladih Srbije sprovešće selekciju učesnika/ca, a rezultati će biti poznati 15. avgusta. Svim učesnicima/cama biće organizovan prevoz do Trebinja, dok troškove smeštaja i ishrane pokrivaju organizatori.

Za sve dodatne informacije, pišite nam na office@koms.rs.