fbpx

Dođite na KOMSultacije! KOMS otvara vrata organizacijama članicama

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na KOMSultacijama koje organizujemo sledeće nedelje: 15, 16. i 17. januara od 11 do 14 časova u prostorijama KOMS-a na adresi Masarikova 5/VI u Beogradu.

Otvaramo vrata naše kancelarije organizacijama članicama kako bismo porazgovarali o temama od zajedničkog interesa i mogućim načinima za unapređenje saradnje. Verujemo da je početak godine dobar period kada bi se trebalo osvrnuti na dosadašnji rad i dati predloge za njegovo unapređenje.  Takođe, kako nam se redovna VI Skupština KOMS-a približava, želimo da odgovorimo na pitanja i eventualne  nedoumice u vezi sa vašim aktivnim učešćem, pravima i obavezama na Skupštini i u vezi sa njom. Otvoreni smo i za sve druge teme o kojima želite da razgovarate sa organima KOMS-a, posebno o vašim potrebama za jačanjem kapaciteta, zajedničkim zagovaračkim procesima i prioritetima.

KOMSultacijama će prisustvovati članovi/ce Sekretarijata KOMS-a i zainteresovani predstavnici/ce organizacija članica KOMS.

Prijave za KOMSultacije, termin koji vam odgovara, kao i predlog dnevnog reda možete poslati na office@koms.rs do nedelje, 14. januara u 23.59 časova. Putni troškovi će zainteresovanima biti refundirani nakon događaja.

Ukoliko imate dodatna pitanja, možete nam pisati na pomenutu mejl adresu ili nas pozvati na 063/7264945 radnim danima od 9 do 17 časova.

Vidimo se na KOMSultacijama!