fbpx

Poziv na regionalne javne tribine „UZDRAVLJE!”

NAPOR, KOMS i Asocijacija KZM Vas pozivaju da učestvujete u 4 regionalne konferencije pod nazivom „Uzdravlje!“ koje će se od 06. oktobra do 10. novembra 2017. godine održati u Novom Sadu, Kragujevcu, Beogradu i Nišu. Tribine predstavljaju nastavak rada na Zajedničkim standardima subjekata omladinske politike u R. Srbiji sa fokusom na prevenciju konzumacije i promocije alkohola u omladinskim aktivnostima.

Regionalne tribine biće održane prema sledećem rasporedu:

– U Novom Sadu, 06. oktobra, 10.30 – 14.00 časova, mesto održavanja biće javljeno registrovanim učesnicima/cama.

– U Kragujevcu, 12. oktobra, tačno vreme i mesto biće javljeno registrovanim učesnicima/cama

– U Beogradu, 09. novembra, tačno vreme i mesto biće javljeno registrovanim učesnicima/cama

– U Nišu, 10. novembra, tačno vreme i mesto biće javljeno registrovanim učesnicima/cama

Kroz regionalne javne tribine „Uzdravlje!“ upoznaćete se sa Zajedničkim standardima, imaćete priliku da razmenite iskustva sa praktičarima/kama omladinskih aktivnosti, da diskutujete o primeni Zajedničkih standarda, kao i da učestvujete u kreiranju predloga za implementaciju zdravlja i blagostanja mladih u omladinskim aktivnostima.

Smatramo da bi bilo značajno da svojim aktivnim učešćem doprinesete radu na javnim tribinama u analizi dokumenta Zajednički standardi i u kreiranju preporuka za njihovo sprovođenje. Dokument Zajedničkih standard se nalazi OVDE.

Molimo Vas da ispred svog udruženja ili kancelarije za mlade delegirate jednu osobu koja je na poziciji upravljanja aktivnostima za mlade, a koja će učestvovati u radu na javnoj tribini.

Za učešće na tribini neophodno je popunjen prijavni obrazac koji se nalazi OVDE poslati na mejl adresu marijana.rodic@czor.org najkasnije do:

– 4. oktobra u 17:00 časova za učešće na tribini u Novom Sadu

– 10. oktobra u 17:00 časova za učešće na tribini u Kragujevcu

– 7. novembra u 17:00 časova za učešće na tribini u Beogradu

– 8. novembra u 17:00 časova za učešće na tribini u Nišu.

Zvaničan poziv na tribinu sa više informacija nalazi se OVDE, a detaljna agenda tribine biće dostavljena svim prijavljenim učesnicima na mejl blagovremeno, pre održavanja događaja.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti koordinatorki događaja Marijani Rodić na imejl adresu marijana.rodic@czor.org  ili telefonom na 062 48 777 1.