fbpx

Poziv za učešće na savetovanju KOMS-a – 27-29. oktobar, Vrnjačka Banja

Vrnjačka Banja, 27-29. oktobra 2017. godine

Organizacijama članicama KOMS-a

Organizacijama mladih i za mlade – potencijalnim članicama KOMS-a

 

Pozivamo vas da se prijavite i date svoj doprinos na savetovanju KOMS-a, koje ima za cilj da okupi veći broj aktivnih pojedinaca/ki iz redova KOMS-a – članova/ica organizacija članica, tela i organa KOMS-a, kako bismo zajednički planirali strateške prioritete KOMS-a, kao i odgovorniju i održivu brigu o mladima u Srbiji. Savetovanje će biti prilika i da se organizacije koje su zainteresovane za članstvo u KOMS-u upoznaju sa radom KOMS-a, umreže se i daju doprinos našoj asocijaciji.

Savetovanje KOMS-a realizuje se u okviru projekta ,,Mladi u fokusu” koji sprovodi Krovna organizacija mladih Srbije, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, a u okviru programa jačanja kapaciteta članica KOMS-a.

Vreme održavanja: 27-29. oktobra 2017. godine

Mesto održavanja: Vrnjačka Banja, hotel Zepter, www.hotelzeptervrnjackabanja.rs

Prijava za savetovanje je obavezna i treba se izvršiti na obrascu za prijavu. Popunjenu prijavu treba poslati na adresu konkurs@koms.rs do 15. oktobra 2017. godine u 23.59 časova. Komisija za program jačanja kapaciteta KOMS-a odabraće učesnike/ce na osnovu iskustva, motivacije, ali i ravnomerne teritorijalne zastupljenosti.

Ovde možete pogledati nacrt programa savetovanja KOMS-a, kao i strateški plan KOMS-a za period od 2017. do 2021. godine. Organizator pokriva troškove smeštaja i ishrane za učesnike/ce, kao i putne troškove. Putni troškovi će biti refundirani na osnovu instrukcija u prilogu.

Za više informacija možete se obratiti Miljani Pejić, koordinatorki programa KOMS-a na telefon 062 467 344 od 9-17 časova ili na e-mail: miljana.pejic@koms.rs.

Poziv u PDF-u možete preuzeti ovde.

U Beogradu, dana 29. septembra 2017. godine