fbpx

Preuzmi besplatno publikaciju Prikupljanje sredstava iz EU i međunarodnih fondova za mlade

kasicaOvo je informativna publikacija o prikupljanju sredstava iz EU i međunarodnih fondova namenjena pre svega udruženjima mladih i udruženjima za mlade, ali i drugim organizacijama civilnog društva, koje se bave unapređenjem polažaja i kvaliteta života mladih u Srbiji. 

Publikacija je izrađena u okviru projekta „Iskorak“, koji realizuje Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS), a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Projekat teži da ojača postojeće strukture u omladinskom sektoru i uspostavi okvire za dalјe povezivanje svih aktera kroz principe i vrednosti KOMS-a. 

Posebnu zahvalnost za izradu ove publikacije dugujemo i našim partnerima: EU info centar,   Fondacija Tempus, Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i  Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije.

Nadamo se da ćemo ovom publikacijom podstaći održivost organizacija, kao i povećanje prilika za finansiranje aktivnosti za mlade iz dostupnih fondova i programa, a koji se nedovoljno koriste.

  • Godina izdavanja: 2017.
  • Preuzmite publikaciju: Download.