fbpx

Postanite „Majstori programiranja“

NVO iSerbia organizuje besplatnu onlajn školu programiranja za đake „Majstori programiranja“ pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Škola je namenjena svim zainteresovanim đacima širom Srbije, uzrasta od 12 do 19 godina.

Autor: Marija Planić

Cilj projekta je podizanje kompjuterske pismenosti polaznika edukacijom iz osnova kodiranja, kreiranja sajta i Android programiranja. Hiljadu mladih, uzrasta od 12 do 19 godina, sa teritorije Republike Srbije steći će znanja iz osnova programiranja putem onlajn edukacija uz podršku facilitatora, kao i svojih nastavnika i profesora.

Najmanje 100 najboljih polaznika, koji će svoje znanje nadograditi edukacijom iz kreiranja veb sajta i Android programiranja, do kraja kursa će kreirati sopstveni veb sajt ili aplikaciju.

Kako se pohađa obuka?

Materijal se pohađa putem interneta i otvoren je za sve mlade uzrasta od 12-19 širom Srbije. Polaznici dobijaju lične korisničke podatke putem kojih pristupaju našoj onlajn platformi za učenje. Uče iz udobnosti svoga doma ili učionice, u vreme kada njima odgovara. Sve vreme trajanja kursa obezbeđena je podrška mentora, kao i redovne konsultacije.

Kako da se prijavim?

Škola je besplatna i otvorena za sve zainteresovane uzrasta od 12 do 19 godina. Prijavite se putem sledećeg formulara do 28. februara. Srećno!