fbpx

Obeležavanje Nedelje globalnog obrazovanja

 

bannergew_up

Ministarstvo omladine i sporta, Medijski edukativni centar i Krovna organizacija mladih Srbije učestvovaće u obeležavanju Nedelje globalnog obrazovanja koja se održava 14-20. novembra 2016. godine. Udruženje Prevent će se svojim aktivnostima takođe uključiti u obeležavanju. Njihove događaje možete pogledati ovde

U Beogradu će ovim povodom biti organizovana dva događaja:

  • Projekcija kratkih filmova nagrađenih na Omladinskom video festivalu na teme migracija, diverziteta i socijalne inkluzije ove godine u Njujorku koja će se održati u utorak, 15. novembra, u EU info centru u terminu 11:00-13:00 časova. Nakon projekcije biće prostora i za diskusiju na ove teme.

 

  • Okrugli sto na temu globalnog obrazovanja, koji će se održati u petak, 18. novembra, u EU info centru u terminu 09:30-11:30 časova.

    Prijave za događaje vrše se popunjavanjem formulara.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u obeležavanju Nedelje globalnog obrazovanja kako bismo podigli svest o važnosti istog. Pomenute filmove možete iskoristiti i za svoje aktivnosti i organizovati slične diskusije, a KOMS će se potruditi da vam pruži neophodnu podršku.

Pregled svih KOMS-ovih aktivnosti od sada možete videti i u našem kalendaru! 🙂