fbpx

Testirajte pravac u kojem se kreće vaša karijera – dođite na Belgrade Testathon

Prva po redu konfrerencija Belgrade Testathon ima za cilj da okupi junior testere i  sve one koji su zainteresovani za automatsko testiranje softvera. Belgrade Testathon će okupiti mlade talente, kompanje, stručna udruženja kao i organizacije pod sloganom Testirajte pravac u kojem se kreće vaša karijera.

 

Na samom događaju učesnici će imati priliku da čuju sve o automatskom testiranju softvera u Srbiji od strane stručnjaka  poznatih kompanija. Takođe, postojaće veliki broj radionica i predavanja na kojima će stručnjaci podeliti svoje znanje iz pomenute oblasti. Saznaćete u kom pravcu se razvija automatsko testiranje u Srbiji, koje promene će se na srpskom tržištu desiti u narednom periodu i kako možete da učestvujete u njima? Kako već poznate alate možete iskoristiti lakše i efektivnije? Koristeći neke alate godinama, iskusni testeri otkrivaju prečice i cake koje značajno olakšavaju posao.

 

Konferencija traje dva dana, gde će se prvog dana, pored radionica i predavanja, desti i Networking, za vreme koga će učesnici u neformalnom razgovoru sa kompanijama moći da saznaju sve o testiranju i popularnim praksama. Drugi dan obeležiće Panel diskusija. Tokom oba dana, pored predavanja i radionica, učesnici će imati priliku da slušaju Keynote-ove, čija če tema biti automatsko testiranje softvera.

 

Belgrade Testathon pruža savršenu priliku svim zainteresovanim da se informišu o najnovijim trendovima i ostvare kontakte sa IT stručnjacima i drugim testerima. Konferencija je besplatna i desiće se 26. i 27. novembra u hotelu 88 Rooms.

 

Više informacija na našm sajtu www.bg-testathon.rs.