PRIČAM DA TE POKRENEM!: Poziv za heroje i heroine omladinskog sektora

Znaš li da postoji nekoliko inspirativnih i pokretačkih priča čiji su autori/ke mladi? Mladi koji su imali ideje, preuzeli inicijativu i promenili stvari. Krovna organizacija mladih Srbije traga za novim, pokretačkim pričama.

Pričama koje nikada nisu ispričane.

Pričama koje vape da budu slušane.

Pričama koje ne žele da budu zaboravljene.

Pričama koje su pokretači.

Pošalji nam šta si ti to uradio/la za svoju zajednicu i kako si motivisao/la svoje vršnjake da iskorače iz svoje udobne zone u aktivističke cipele! Ispričaj nam kako si promenio/la svet u sebi i oko sebe!

KO SU AKTERI PRIČA? Tragamo za pojedincima i pojedinkama, neformalnim grupama, udruženjima, organizacijama… Svim mladima koji se prepoznaju, a koji su se aktivirali, preuzeli stvari u svoje ruke i promenili svoje okruženje!

ŠTA JE POTREBNO DA URADIŠ? Opiši nam fabulu radnje, koja će sadržati uvod, zaplet, kulminaciju i rasplet. Objasni nam koja je bila tvoja ideja, kako si joj pristupio/la, ko ti je pomogao/la da ostvariš zamisao, ali i kako si je realizovao/la, koje si korake preduzeo/la i kako si se suocavao/la sa izazovima?

Pored toga, očekujemo i da nam ispričaš šta je drugačije, šta se promenilo, odnosno koji su rezultati tvoje inicijative.

Popuni obrazac i očekuj naš poziv!

Odabrane priče biće promovisane na aktivnostima KOMS-a i biće deljene preko kanala komunikacije koje KOMS koristi. KOMS ce odabrane autore/ke kontaktirati povodom dogovora oko načina i metoda plasiranja priča.

Postani heroj/ina omladinskog sektora!

KOMS izveštaj | Autor/ka: Anja Babinka| IZVOR: KOMS |