KOMS info dan na OPENS FundCon kongresu

Omladinska prestonica Evrope Novi Sad 2019 i Krovna organizacija mladih Srbije pozivaju vas na prvi nacionalni fandrejzing kongres "OPENS FundCon" koji će se održati u zgradi Rektorata u Novom Sadu 15. decembra od 11h. U okviru kongresa KOMS će organizovati i Info dan na kom će predstaviti rad organizacije, informisati zainteresovane o aktuelnim procesima u omladinskom sektoru na svim nivoima, ali i utvrditi potrebe, mogućnosti i izazove sa kojima se susreću organizacije.

save-the-dateKongres je otvoren za predstavnike omladinskih i organizacija za mlade, predstavnike kancelarija za mlade, institucija koje rade sa mladima kao i pojedince koji se bave fandrejzingom. Učesnici će imati priliku da prikupe znanja, ideje i kontakte, a pruža se prilika da se nauče praktične strategije.
U oviru kongresa biće održan i KOMS info dan. Cilj je da informišemo prisutne o aktuelnim procesima u omladinskom sektoru na svim nivoima, mogućnostima intenzivnijeg učešća, ali i da utvrdimo potrebe, kapacitete i izazove sa kojima se susreću organizacije kako bi se, u skladu sa tim, unapredili modeli uključivanja u rad i jačanje kapaciteta.
Detaljnije o samom kongresu, agenda i link za prijavu nalazi se na www.opens2019.rs u sekciji vesti, odnosno na ovom linku.
Rok za prijavu učesnika je 10.decembar.
“OPENS FundCon” kongres organizuje se uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade R.Srbije.
Partneri kongresa su  UNICEF, Tempus fondacija, UNDP, Desk Kreativna Evropa,Regionalna kancelarija za saradnju mladih Zapadnog Balkana – RYCO, Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom (Europe for Citizens), kancelarija za mlade Novi Sad, Catalyst Balkans, Timočki omladinski centar – Prostor za Pomak, Olof Palme International Center, Homepage, Color Press Grupa, Erste Banka, Naftna industrija Srbije, Univerexport.
Za učesnike kongresa obezbeđeni su putni troškovi ukoliko je potrebno.
Kontakt za dodatna pitanja je program@opens2019.rs.

KOMS izveštaj | Autor/ka: Anja Babinka| IZVOR: KOMS |