Dođi na FOP2018 – poziv na drugi Forum omladinske politike

FORUM OMLADINSKE POLITIKE (5)Forum omladinske politike je centralni događaj omladinske politike u Srbiji i ima za cilj da umreži najvažnije različite aktere omladinske politike, da se na jednom događaju razgovara o najvažnijim temama za mlade i da se pošalje jasna poruka da o mladima mora da se vodi međusektorska i kontinuirana briga i da se istakne potreba za analiziranjem i kreiranjem politika u svim sektorima sa fokusom na potrebe i položaj mladih.
 
Teme ovogodišnjeg Foruma omladinske politike su: indeks participacije mladih, istraživanja o mladima – šta nam govore podaci koje dobijamo i kako da ih iskoristimo da unapredimo politike i odlučivanje mladih i uticaj na donošenje odluka na nacionalnom i lokalnom nivou.
 
Za učestvovanje na drugom Forumu omladinske politike dovoljno je popuniti sledeći formular:
https://goo.gl/forms/Yr1SlmJwxFzbWACZ2
KOMS će, nakon roka predviđenog za prijave, izvršiti selekciju kandidata i obavestiti sve prijavljene o ishodu do 4. decembra pre podne.  
Prijave su otvorene do 2. decembra u 23:59, a naknadne prijave neće biti uzete u razmatranje.
NAPOMENA: Svim učesnicima koju budu izabrani, a koji nisu iz Beograda, biće obezbeđena refundacija putnih troškova u skladu sa smernicama koje ćemo dostaviti učesnicima nakon odabira.
 
Zvanični poziv nalazi se OVDE, a agenda je na na ovom linku.
Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju putem elektronske pošte: office@koms.rs
 
Vidimo se na FOP-u!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *